Dekservice: OL Prince

Inloggen om op te slaan

Beschikbaar sinds 13 jun. 2022

147× bekeken

1× opgeslagen

vanaf € 500

Kenmerken

 Soort
huacaya
 Kleur
middel zilvergrijs
 Leeftijd
9 jaar oud, 6 mei 2014
 Type dekservice
drive-by · mobiel
Dekgeld
vanaf € 500 exclusief eventuele reis-/verzorgkosten

Omschrijving

OL Prince is een grote zeer statige zilvergrijze dekhengst met een uitzonderlijk mooie lichaamsbouw en zeer correcte beenstanden. OL Prince is goed gefokt met een vader als Virachocha Prophecy die onverslagen was in de showring van United Kingdom en een zilvergrijze AZVD A-klasse moeder.Zijn eerste fleece was slechts 17 micron. Zijn 8e fleece nog slechts 23 micron met goede dichtheid en lengte . Hij is daarbij schurft ongevoelig. Zeer fijn werkzaam karakter. Hij geeft prachtige nakomelingen die een kopie zijn van hemzelf. Zelfs grijze cria's geeft hij van fawn en witte merries. ( geen blauwe ogen) Naast grijs geeft hij ook zwarte cria's .OL Prince heeft diverse prijzen gewonnen op nederlandse en duitse shows .Ter dekking voor een aantrekkelijk tarief van €500,-

Levend veulen garantie

(AAB) Dekovereenkomst

Geschikt voor professioneel fokprogramma

Geregistreerd bij de AAB (BAF100291)

Aanbieder

  • Lid van de Alpaca Association Benelux
  • Emailadres geverifieerd
  • Telefoonnummer geverifieerd
  • Sinds 7 sep. 2020 actief op AlpacaMarkt

Stamboom

OL Prince Viracocha Prophecy Lyra Appia Jolimont Attitude
Lyra Peruvian Bertha
Millrace Jezabelle Inca Zulu
Totara Grove
2014-05-06 OL Cindy

De informatie van deze advertentie is door Alpaca & Falabella Ranch Rzadkiewa aangeleverd. AlpacaMarkt kan niet instaan voor de juistheid van de getoonde informatie. AlpacaMarkt biedt fokkers enkel een platform om hun dieren te verkopen en dekservices aan te bieden, en is géén bemiddelaar of vertegenwoordiger van Alpaca & Falabella Ranch Rzadkiewa. AlpacaMarkt is geen partij in een eventuele (ver)koop en ontvangt ook geen commissie.

Om de kwaliteit van het aanbod te waarborgen, handhaaft AlpacaMarkt op minimale advertentie eisen. Vindt u de advertentie ongepast of voldoet deze niet aan de eisen? Rapporteer de advertentie, wij zullen de advertentie dan binnen 48 uur controleren.

Login met uw emailadres om favorieten op te slaan, contactgegevens van fokkers te zien, en zoekopdrachten in te stellen.