Dekservice: Tienda Molino Lancaster

Inloggen om op te slaan

Beschikbaar sinds 18 feb. 2022

240× bekeken

1× opgeslagen

vanaf € 650

Kenmerken

 Soort
huacaya
 Kleur
true black/blauwzwart
 Leeftijd
3 jaar oud, 13 jun. 2018
 Type dekservice
drive-by
Dekgeld
vanaf € 650 exclusief eventuele reis-/verzorgkosten

Omschrijving

Tienda Molino Lancaster is een bewezen, true black dekhengst met een zachtaardig karakter.
Hij heeft zijn stoere, sterke looks zowel langs vaders als langs moeders kant meegekregen. Hij heeft een mooie glanzende vacht met uniforme krimp en is robuust, correct gebouwd.
In 2019 heeft hij glansrijk de eerste prijs in de wacht gesleept in de Internationale show in Weelde bij de jaarlingen. Jammer genoeg hebben we hem door corona niet meer kunnen showen. Hij heeft overduidelijk de allures van zijn vader meegekregen, welke de gekende multi champion Beck Brow Jimmy Choos of Inca is. Zijn stoere en mannelijk hoofd is duidelijk te herkennen aan moeders kant. Inca Distinction (Canchones bloedlijn) heeft ook een eerste prijs in 2014 behaald in Hapert. Lancaster heeft dus langs beide kanten een zeer mooie en exclusieve bloedlijn meegekregen.

Zijn exterieur is prachtig, en als we het nog even mogen vermelden, is zijn binnenkant op zijn minst even mooi. Hij heeft een zeer fijn karakter welke we ook al terug zien in zijn true black nakomelingen van 2021. Deze cria's zijn ook toegevoegd in de advertentie. Lancaster geeft ook diepzwart door, zelfs de combinatie met fawn resulteerde in 2021 in een true black dametje.

Mobile mating is beperkt mogelijk in samenspraak.

Nakomelingen van 2021 en (moeder) Inca Distinction zijn ook op onze farm te bezichtigen.

Wij zijn gelegen net op de grens tussen Nederland en België. Steeds welkom op afspraak.

Levend veulen garantie

(AAB) Dekovereenkomst

Geschikt voor professioneel fokprogramma

Geregistreerd bij de AAB (005683)

Gewonnen prijzen

Door AlpacaMarkt gecontroleerde showresultaten, waaronder alle door de AAB georganiseerde shows sinds 2019.

  1. 1st prize Huacaya Black Intermediate Male in een klasse van 5 dieren
    Najaarsshow Weelde, 2019 · Weelde (BE)

Aanbieder

  • Lid van de Alpaca Association Benelux
  • Emailadres geverifieerd
  • Sinds 18 apr. 2021 actief op AlpacaMarkt

Stamboom

Tienda Molino Lancaster Beck Brow Jimmy Choos Anzac Viracocha Black Sabbath
IMP005660
IMP005660 Beck Brow Snooty Boots
IMP005667
2018-06-13 Inca Distinction Canchones Wittness
BAF100391
BAF102308 West Park Bettina
BAF103320

De informatie van deze advertentie is door Alpacafarm VIEW aangeleverd. AlpacaMarkt kan niet instaan voor de juistheid van de getoonde informatie. AlpacaMarkt biedt fokkers enkel een platform om hun dieren te verkopen en dekservices aan te bieden, en is géén bemiddelaar of vertegenwoordiger van Alpacafarm VIEW. AlpacaMarkt is geen partij in een eventuele (ver)koop en ontvangt ook geen commissie.

Om de kwaliteit van het aanbod te waarborgen, handhaaft AlpacaMarkt op minimale advertentie eisen. Vindt u de advertentie ongepast of voldoet deze niet aan de eisen? Rapporteer de advertentie, wij zullen de advertentie dan binnen 48 uur controleren.

Gewonnen prijzen zijn door AlpacaMarkt gecontroleerd op basis van gepubliceerde showresultaten door de AAB (en voorgaande stichtingen) georganiseerde shows. De showresultaten omvatten op dit moment de shows vanaf 2019, en worden nog verder aangevuld. Ondanks zorgvuldige dataverwerking zijn fouten niet uit te sluiten.

Login met uw emailadres om favorieten op te slaan, contactgegevens van fokkers te zien, en zoekopdrachten in te stellen.