Dekservice: UBR Waddenkust Casanova

Inloggen om op te slaan

Beschikbaar sinds 20 mei 2024

44× bekeken

1× opgeslagen

vanaf € 450

Kenmerken

 Soort
huacaya
 Kleur
middel zilvergrijs
 Leeftijd
1,9 jaar oud , 15 jun. 2022
 Type dekservice
on-farm · drive-by · mobiel
Dekgeld
vanaf € 450 exclusief eventuele reis-/verzorgkosten

Omschrijving

UBR Waddenkust Casanova is een hele mooie jonge middel zilvergrijze dekhengst. Vanaf nu kunnen wij hem ter dekking aanbieden. Casanova is een stoere, grappige hengst met een sprekend kopje. Hij is correct gebouwd en uitgegroeid tot een mooie compacte hengst met kwalitatief goede wol. Uit de wol analyse blijkt hoe mooi hij is, met name voor een grijze hengst, zie afbeelding mic: 17,7.
Casanova heeft een correct gebit en geen gebreken. Hij komt uit een hele grijze lijn aan zijn moeders kant wat hem erg uniek maakt en de kans groter maakt op grijs in zijn nakomelingen.

De vader van Casanova is de dekhengst AHN Ace of Diamonds. Een goede hengst met een mooie bouw en kwalitatief goede wol. De opa van Casanova is de bekende Pejo Jacomo die vele 1e prijzen op zijn naam heeft staan en kleurkampioen is geweest.

De moeder van Casanova heet Mira en staat helaas niet ingeschreven maar wij hebben wel een afstamming van haar en foto's. Zij is een bovengemiddelde merrie uit een hele goede grijze lijn. Haar moeder en oma waren ook grijze merries. Haar vader is de hengst Wessex Don Pedro. Ook een prijswinnende hengst. Bij interesse leveren wij natuurlijk alle gegevens over Casanova zijn afstamming.


Bij interesse of meer informatie kunt u gerust contact met ons opnemen.
Wij komen op locatie mits dit binnen een +/- uur rijden is. Anders vragen wij u om bij ons langs te komen. On Farm dekking is ook mogelijk in overleg.

Levend veulen garantie

(AAB) Dekovereenkomst

Geschikt voor professioneel fokprogramma

Geregistreerd bij de AAB (AAB014748)

Aanbieder

AlpacaKust logo

AlpacaKust

🇳🇱 Friesland

Alpacaboerderij aan de kust in Friesland. Fokkerij en activiteitenboerderij.

Bekijk profiel
  • Emailadres geverifieerd
  • Telefoonnummer geverifieerd
  • Pas sinds kort actief: 20 mei 2024

Stamboom

UBR Waddenkust Casanova AHN Ace of Diamonds Pejo Jacomo Aviana Farms Jefferson
BAF103463
BAF101852 Parnabrae Cassatta
BAF103234
AAB003148 AHN Titus' Kyyeema Aquaviva Titus
BAF103084
BAF100249 Waiwera Kaihiku Saint
BAF102873
2022-06-15 Mira Wessex Swallow Don Pedro
Geen registratie Margaritha AHN Per. Renaldo
Geen registratie

De informatie van deze advertentie is door AlpacaKust aangeleverd. AlpacaMarkt kan niet instaan voor de juistheid van de getoonde informatie. AlpacaMarkt biedt fokkers enkel een platform om hun dieren te verkopen en dekservices aan te bieden, en is géén bemiddelaar of vertegenwoordiger van AlpacaKust. AlpacaMarkt is geen partij in een eventuele (ver)koop en ontvangt ook geen commissie.

Om de kwaliteit van het aanbod te waarborgen, handhaaft AlpacaMarkt op minimale advertentie eisen. Vindt u de advertentie ongepast of voldoet deze niet aan de eisen? Rapporteer de advertentie, wij zullen de advertentie dan binnen 48 uur controleren.

Login met uw emailadres om favorieten op te slaan, contactgegevens van fokkers te zien, en zoekopdrachten in te stellen.