Logo van Alpaca Weelde

Alpaca Weelde

Antwerpen (BE)

Inloggen om te tonen
Inloggen om te tonen
  • Lid van de Alpaca Association Benelux
  • Emailadres geverifiëerd
  • Telefoonnummer geverifiëerd
  • Sinds 24 september 2020 actief op AlpacaMarkt

De informatie op dit profiel is door Alpaca Weelde aangeleverd. AlpacaMarkt.nl staat niet in de voor de juistheid van de getoonde gegevens en is géén vertegenwoordiger of bemiddelaar. Rapporteer profiel

Over Alpaca Weelde

Alpaca Weelde is een Alpaca boerderij gelegen in de Noorderkempen van Belgie die opgestart is in 2013 met enkele hobby dieren. Al snel is dit uitgegroeid tot een passie voor deze uitzonderlijke diersoort.

Onze doelstelling is Alpaca's te houden van hoogwaardige kwaliteit en deze qua bouw & fleece naar een hoger niveau te tillen en dit in verschillende kleuren & bloedlijnen . Onze kudde omvat Huacaya & Suri alpaca's .
Wij zijn erg intens bezig met onze dieren waarin verzorging en gezondheid voorop staan , onze alpaca's kunnen hier ook echt alpaca zijn! Interesse in het aanschaffen van deze indrukwekkende dieren? Dan bent U na afspraak altijd van harte welkom voor een bezoekje en meer informatie.

0 alpaca's te koop

Login met uw emailadres om favorieten op te slaan, contactgegevens van fokkers te zien, en zoekopdrachten in te stellen.

Gebruikersvoorwaarden Privacyverklaring Aanvullende voorwaarden voor aanbieders Advertentie eisen

AlpacaMarkt is onderdeel van Mark Hamstra Web Development
KvK: 52454606 • BTW: NL001103641B07 • Oenemastate 14, 8926PR, Leeuwarden