Over Alpacafarm VIEW

Alpacafarm VIEW is ruim tien jaar geleden hobbygericht gestart met het houden van alpaca's.. Ieder jaar leerden we bij en trachtten we onze kudde te upgraden en vooral in kwaliteit te laten groeien. Ondertussen met succes deelgenomen aan shows, AAB-lid, kwalitatieve dekhengsten ter beschikking en staan we reeds vele mensen bij met raad en daad bij het houden van deze prachtige dieren.

Omdat we vooral in kwaliteit groeien en niet in kwantiteit, bieden we jaarlijks een beperkt aantal diertjes te koop aan. Bloedlijnen zoals Wyona Casa Nero, Beck Brow Jimmy Choos, Inca Excalibur, Popham Thunder, GLA Eldoran, Purston Silver Ghost zijn standaard onder onze merries en hengsten terug te vinden. Dit kenmerkt zich bij ons dus vooral in een donker gekleurde kudde met een grote voorliefde voor True Black & Harlequin.

Één dekhengst beschikbaar

  • Lid van de Alpaca Association Benelux
    VIEW, Geregistreerd op 20 aug. 2019
  • Emailadres geverifieerd
  • Sinds 18 apr. 2021 actief op AlpacaMarkt

De informatie op dit profiel is door Alpacafarm VIEW aangeleverd. AlpacaMarkt.nl staat niet in de voor de juistheid van de getoonde gegevens en is géén vertegenwoordiger of bemiddelaar. Rapporteer profiel

Login met uw emailadres om favorieten op te slaan, contactgegevens van fokkers te zien, en zoekopdrachten in te stellen.