Over AlpacaOord

Welkom in de wereld van de alpaca!

Toen wij in 2008 met alpaca's begonnen, was er nog maar weinig kennis beschikbaar. Door ervaring, aangevuld met cursussen en opleidingen in binnen- en buitenland, zijn we steeds meer te weten te komen. De alpaca's zijn een hobby voor ons hele gezin, en ieder heeft zijn eigen specialisme. Oudste zoon Kevin is ruim 7 jaar fulltime alpaca dienstverlener geweest en heeft in die tijd jaarlijks duizenden alpaca's in handen gehad.

Ons doel is om ervoor te zorgen dat u kunt genieten van deze prachtige dieren. Zo zijn al onze alpaca's halstermak, gewend aan omgang met de mens en bij verkoop leveren we u een eerlijke gezondheidsgeschiedenis van uw alpaca's mee.

Graag adviseren we beginners zodat zij een goede start kunnen maken. Wat komt er bij kijken om alpaca's goed te kunnen verzorgen en waar moet je op letten als je dieren aan wilt schaffen? Welkom in de wereld van de alpaca!

Via alpacamarkt bieden we enkele alpaca's te koop aan. Op onze website treft u heel veel informatie over ons bedrijf, de gezondheidsstatus van onze kudde en hoe wij onze alpaca's verzorgen.

Vriendelijke groet,
Familie Hamstra

4 alpaca's te koop

AlpacaOord logo

AlpacaOord

πŸ‡³πŸ‡± Drenthe

De familie Hamstra heet u welkom in de wereld van de alpaca!

  • Lid van de Alpaca Association Benelux
  • Emailadres geverifieerd
  • Sinds 18 jul. 2020 actief op AlpacaMarkt

De informatie op dit profiel is door AlpacaOord aangeleverd. AlpacaMarkt.nl staat niet in de voor de juistheid van de getoonde gegevens en is géén vertegenwoordiger of bemiddelaar. Rapporteer profiel

Login met uw emailadres om favorieten op te slaan, contactgegevens van fokkers te zien, en zoekopdrachten in te stellen.