Over Alpaca-Osli

We zijn begonnen met 2 alpaca's in 1999. Dit zijn Oscar en Linny, daarom hebben we gekozen voor de naam alpaca osli, van beide alpaca's de eerste twee letters: os-li.

We waren op zoek naar mini-dieren. Per toeval kwamen we uit bij de mini-lama, of te wel de alpaca. We gingen meteen kijken en we hoefden er helemaal niet over na te denken of we ze wel zouden kopen. Meteen gekocht en héél enthousiast naar huis.

Inmiddels is onze liefde voor alpaca's uitgegroeid naar 70 alpaca's. We hebben vanaf 2009 enkele merries en hengsten gekocht in Chili, Australië en Nieuw Zeeland en hopen zo nog betere kwaliteit te fokken.

Wij zijn aangesloten bij AAB en hebben veel verschillende kleuren alpaca's. Tevens hebben we verschillende kleuren dekhengsten, die we ook beschikbaar stellen voor andere fokkers.

Één dekhengst beschikbaar

Één alpaca te koop

Alpaca-Osli

🇳🇱 Noord-Brabant

  • Lid van de Alpaca Association Benelux
    OL, Geregistreerd op 2 jun. 2019
  • Emailadres geverifieerd
  • Telefoonnummer geverifieerd
  • Sinds 1 mrt. 2021 actief op AlpacaMarkt

De informatie op dit profiel is door Alpaca-Osli aangeleverd. AlpacaMarkt.nl staat niet in de voor de juistheid van de getoonde gegevens en is géén vertegenwoordiger of bemiddelaar. Rapporteer profiel

Login met uw emailadres om favorieten op te slaan, contactgegevens van fokkers te zien, en zoekopdrachten in te stellen.