Alpaca-Osli

Nederland (NL)

Inloggen om te tonen
  • Lid van de Alpaca Association Benelux
  • Emailadres geverifiëerd
  • Telefoonnummer geverifiëerd
  • Sinds 1 maart 2021 actief op AlpacaMarkt

De informatie op dit profiel is door Alpaca-Osli aangeleverd. AlpacaMarkt.nl staat niet in de voor de juistheid van de getoonde gegevens en is géén vertegenwoordiger of bemiddelaar. Rapporteer profiel

Over Alpaca-Osli

We zijn begonnen met 2 alpaca's in 1999. Dit zijn Oscar en Linny, daarom hebben we gekozen voor de naam alpaca osli, van beide alpaca's de eerste twee letters: os-li.

We waren op zoek naar mini-dieren. Per toeval kwamen we uit bij de mini-lama, of te wel de alpaca. We gingen meteen kijken en we hoefden er helemaal niet over na te denken of we ze wel zouden kopen. Meteen gekocht en héél enthousiast naar huis.

Inmiddels is onze liefde voor alpaca's uitgegroeid naar 70 alpaca's. We hebben vanaf 2009 enkele merries en hengsten gekocht in Chili, Australië en Nieuw Zeeland en hopen zo nog betere kwaliteit te fokken.

Wij zijn aangesloten bij AAB en hebben veel verschillende kleuren alpaca's. Tevens hebben we verschillende kleuren dekhengsten, die we ook beschikbaar stellen voor andere fokkers.

0 alpaca's te koop

Login met uw emailadres om favorieten op te slaan, contactgegevens van fokkers te zien, en zoekopdrachten in te stellen.

Gebruikersvoorwaarden Privacyverklaring Aanvullende voorwaarden voor aanbieders Advertentie eisen

AlpacaMarkt is onderdeel van Mark Hamstra Web Development
KvK: 52454606 • BTW: NL001103641B07 • Oenemastate 14, 8926PR, Leeuwarden