Over Alpaca-World-Brielle

Alpaca-World-Brielle van Faas en Anja van der Wagt is een fokkerij van Huacaya-alpaca’s. We zijn gevestigd aan de Bollaarsdijk, net buiten het leuke stadje Brielle. Sinds we in 2010 onze eerste alpaca’s mochten verwelkomen, zijn we steeds meer geboeid geraakt door deze prachtige dieren. Onze doelstelling is het fokken van alpaca’s van een eersteklas kwaliteit, in verschillende kleuren. We streven ernaar alpaca’s te fokken met een uitstekende bouw met wol van een fijne, uniforme en dichte kwaliteit. Al onze dieren zijn gechipt en geregistreerd bij de Alpaca Association Benelux. Wij hechten er veel waarde aan dat dieren die wij verkopen op een goede plek terechtkomen. Nazorg staat hoog in ons vaandel.

  • Lid van de Alpaca Association Benelux
  • Emailadres geverifieerd
  • Telefoonnummer geverifieerd
  • Sinds 6 mrt. 2021 actief op AlpacaMarkt

De informatie op dit profiel is door Alpaca-World-Brielle aangeleverd. AlpacaMarkt.nl staat niet in de voor de juistheid van de getoonde gegevens en is géén vertegenwoordiger of bemiddelaar. Rapporteer profiel

Login met uw emailadres om favorieten op te slaan, contactgegevens van fokkers te zien, en zoekopdrachten in te stellen.