Logo van Dutch Highline Alpacas

Dutch Highline Alpacas

Gelderland (NL)

Inloggen om te tonen
Inloggen om te tonen
  • Lid van de Alpaca Association Benelux
  • Emailadres geverifiëerd
  • Telefoonnummer geverifiëerd
  • Sinds 7 september 2020 actief op AlpacaMarkt

De informatie op dit profiel is door Dutch Highline Alpacas aangeleverd. AlpacaMarkt.nl staat niet in de voor de juistheid van de getoonde gegevens en is géén vertegenwoordiger of bemiddelaar. Rapporteer profiel

Over Dutch Highline Alpacas

Wij zijn Dutch Highline Alpacas, een alpacafokker uit Ochten (de Betuwe, Gelderland) met showkwaliteit alpaca’s. Begin 2014 zijn wij, Arnoud en Samantha den Hartog, begonnen met alpaca’s en sindsdien bij vrijwel alle alpacashows in Nederland aanwezig geweest. Inmiddels hebben diverse alpaca’s prijzen gewonnen.

Onze kudde bestaat momenteel uit 27 alpaca’s: 22 merries en 5 hengsten in de kleuren beige, fawn, bruin en zwart. Door dekkingen van tophengsten van andere fokkers te gebruiken op onze showkwaliteit merries, proberen wij steeds betere nakomelingen te fokken. Wij bieden zelf ook twee dekhengsten aan voor externe dekkingen, in het zwart hebben we Sunsetestate Kingslee ET en in fawn hebben we Three Oaks High Command.

Regelmatig bieden alpaca’s te koop, deze worden dan op deze website aangeboden.

6 alpaca's te koop

Login met uw emailadres om favorieten op te slaan, contactgegevens van fokkers te zien, en zoekopdrachten in te stellen.

Gebruikersvoorwaarden Privacyverklaring Aanvullende voorwaarden voor aanbieders Advertentie eisen

AlpacaMarkt is onderdeel van Mark Hamstra Web Development
KvK: 52454606 • BTW: NL001103641B07 • Oenemastate 14, 8926PR, Leeuwarden