Over Farm Alpaca Ligthart

Wij zijn Farm Alpaca Ligthart, alpacafokker gelegen in Hoogkarspel. Wij zijn 20 jaar geleden begonnen met onze alpaca-farm en het fokken van showkwaliteit alpaca's. We zijn begonnen met een vijftal alpaca's, en dat zijn in de loop van de jaren elk jaar een paar meer geworden, met telkens nieuwe bloedlijnen. En zijn ondertussen een aantal jaren succesvol op de alpaca-shows. Jaar in jaar uit streven wij er naar de kwaliteit van onze kudde te blijven verbeteren, om mee te kunnen blijven concurreren in de top.

Onze kudde telt op dit moment 35 (huacaya)alpaca's van verschillende bloedlijnen, maar ook verschillende kleurslagen.

Wij bieden dan ook regelmatig alpaca's te koop aan van hoge kwaliteit, zowel dekhengsten als merries. Hiernaast bieden wij ook onze dekservice aan met daarin de keuze uit 4 verschillende hengsten van verschillende topbloedlijnen. Hierbij blijft ons streven om kwaliteit en betrouwbaarheid voor op te blijven stellen.

Wij zijn lid van de Alpaca Association Benelux (AAB)

Één dekhengst beschikbaar

Één alpaca te koop

  • Lid van de Alpaca Association Benelux
    FAL, Geregistreerd op 16 dec. 2021
  • Emailadres geverifieerd
  • Telefoonnummer geverifieerd
  • Sinds 14 sep. 2020 actief op AlpacaMarkt

De informatie op dit profiel is door Farm Alpaca Ligthart aangeleverd. AlpacaMarkt.nl staat niet in de voor de juistheid van de getoonde gegevens en is géén vertegenwoordiger of bemiddelaar. Rapporteer profiel

Login met uw emailadres om favorieten op te slaan, contactgegevens van fokkers te zien, en zoekopdrachten in te stellen.