Over Op 't Heeseinde

Welkom Op ’t Heeseinde, in het bosrijke, landelijke Ham.
Op de grens van de Limburgse en Antwerpse Kempen. Waarop u uitkijkt op agrarisch- en bosgebied. Een onvergetelijke dimensie tussen de alpaca’s nabij de velden en bossen.
In de kern is onze zaak een gespecialiseerde alpacafokkerij waar we dagelijks met veel liefde de dieren helpen uitgroeien tot de beste versie van zichzelf. Dit doen we samen met de gasten op onze zorgboerderij. We zetten in de fokkerij sterk in op bloedlijnen met kwalitatieve wolproductie en uitermate zachte karaktereigenschappen. Dat maakt dat zowel professionele kwekers als hobbyisten bij ons terecht kunnen.
Daarnaast is het ook de plek waar we met veel enthousiasme de alpacawol verwerken met de zorggasten en dieren opleiden tot zorg- of therapiedier. Behalve voor de aankoop van uw dieren, bent u bij ons ook aan het goede adres om uw merries te laten dekken, we hebben een aantal mooie dekhengsten ter beschikking. Om uw kudde te laten scheren kan u beroep doen op onze scheerservice. Denk je eraan je wol te laten verwerken tot de mooiste sjaals, mutsen of zelfs natuurlijke zeep verrijkt met alpacakeratine? Ook dan kan je bij ons terecht.

3 dekhengsten beschikbaar

3 alpaca's te koop

Op 't Heeseinde logo

Op 't Heeseinde

🇧🇪 Limburg (BE)

Op 't Heeseinde, sinds 2017, een hobby die een passie werd en uitgegroeid is tot een volwaardige alpacafokkerij en zorgboerderij met wolverwerking.

  • Lid van de Alpaca Association Benelux
    HSND, Geregistreerd op 8 aug. 2020
  • Emailadres geverifieerd
  • Telefoonnummer niet geverifieerd
  • Sinds 11 apr. 2024 actief op AlpacaMarkt

De informatie op dit profiel is door Op 't Heeseinde aangeleverd. AlpacaMarkt.nl staat niet in de voor de juistheid van de getoonde gegevens en is géén vertegenwoordiger of bemiddelaar. Rapporteer profiel

Login met uw emailadres om favorieten op te slaan, contactgegevens van fokkers te zien, en zoekopdrachten in te stellen.