Over River Forelands

Sinds 2013 fokken wij op onze boerderij hoogwaardige kwaliteits alpaca's uit diverse bloedlijnen. Ons doel is het fokken van Huacaya alpaca's met een uitstekende bouw, dit in combinatie met een vacht van hoge kwaliteit. We richten ons hierbij op dichtheid, fijnheid, uniformiteit, crimpstyle en glans.

Met ons fokprogramma willen we elk jaar de kwaliteit van onze kudde verbeteren, waarbij de gezondheid en het welzijn van onze alpaca's altijd voorop staan. We letten hierbij op de genetische eigenschappen van elke merrie waarbij verbetering in de nakomelingen alleen gerealiseerd kan worden als we de juiste hengst voor elke merrie kiezen. In onze fokkerij werken wij dan ook met zeer diverse bloedlijnen en hebben we inmiddels een gevarieerde kudde van Huacaya's variërend in leeftijd en kleur.

3 alpaca's te koop

River Forelands logo

River Forelands

🇳🇱 Gelderland

  • Lid van de Alpaca Association Benelux
    RF, Geregistreerd op 20 aug. 2019
  • Emailadres geverifieerd
  • Telefoonnummer geverifieerd
  • Sinds 18 jul. 2020 actief op AlpacaMarkt

De informatie op dit profiel is door River Forelands aangeleverd. AlpacaMarkt.nl staat niet in de voor de juistheid van de getoonde gegevens en is géén vertegenwoordiger of bemiddelaar. Rapporteer profiel

Login met uw emailadres om favorieten op te slaan, contactgegevens van fokkers te zien, en zoekopdrachten in te stellen.