Over Ruttermolen alpacafarm

We zijn in 2018 opgestart na grondig vooronderzoek en de juiste begeleiding met 3 Alpaca merries. Al snel werd duidelijk dat dit ons leven was. Alpaca's werden geïntegreerd in onze B&B, waardoor onze dieren heel sociaal en halstermak zijn. Dit is dan ook de rede waarom we klein blijven, en zo aan elke alpaca de nodige aandacht kunnen geven. Onze alpaca's hebben allemaal een stamboom en zijn bekend bij Alpaca- Benelux. De dekhengsten zoeken we uit met het oog op kwaliteit via Alpaca-Benelux. De alpaca's worden op geregelde tijdstippen in het jaar gecontroleerd door dierenarts Thijs Flahou.
Na het scheren gaan we ook met de wol aan de slag en zo groeide ons Ruttermolenwinkeltje uit met alpacaproducten van handgebreide mutsen en sjaals, kussens en dekbedden, om maar aan te tonen hoe we van onze dieren houden. Onze levensmotto "Life's Good but Alpacas Make It Better"
Wil jij een halstermak, gezond of kwalitatief dier ? Dan zit je bij De Ruttermolen op de juiste plaats.

Ruttermolen alpacafarm logo

Ruttermolen alpacafarm

🇧🇪 Limburg (BE)

Alpacafarm waar kwaliteit op de eerste plaats staat.

  • Emailadres geverifieerd
  • Telefoonnummer geverifieerd
  • Sinds 28 jan. 2023 actief op AlpacaMarkt

De informatie op dit profiel is door Ruttermolen alpacafarm aangeleverd. AlpacaMarkt.nl staat niet in de voor de juistheid van de getoonde gegevens en is géén vertegenwoordiger of bemiddelaar. Rapporteer profiel

Login met uw emailadres om favorieten op te slaan, contactgegevens van fokkers te zien, en zoekopdrachten in te stellen.