Over Stichting Alpaca Rescue Nederland

Stichting Alpaca Rescue Nederland zet zich belangeloos is voor de gespecialiseerde opvang van verwaarloosde, zieke en mishandelde alpaca's uit Nederland. Alle alpaca's doorlopen een op het dier afgestemd herstel en resocialisatie process.
De rescue kan alleen blijven bestaan wanneer jij een forever home biedt aan één of meerdere dieren die gezond en sociaal de rescue mogen verlaten.
Zonder uitstroom kunnen er geen nieuwe alpaca's worden opgenomen.

Sinds de oprichting in 2020 verblijven er gemiddeld 50 tot 60 alpaca's in de opvang. De kosten voor voer, medicatie, training en verzorging wordt grotendeels gedragen door initiatiefnemers Mara Houmes-Vlaander en Jacco Houmes. Samen met hun bevlogen team zorgen zij dag en nacht voor de dieren die vaak in erbarmelijke staat binnen komen.

Naast het overnemen van alpaca's kan de stichting ook financieel of met middelen ondersteund worden. De overname bijdrage voor alpaca's uit de rescue is een bijdrage aan de enorme financiële lasten die de rescue met zich meebrengt.

Stichting Alpaca Rescue Nederland logo

Stichting Alpaca Rescue Nederland

🇳🇱 Zeeland

Open je stal, weide en hart voor alpaca's die uit diverse omstandigheden komen en nu een goed thuis zoeken!

  • Emailadres geverifieerd
  • Telefoonnummer geverifieerd
  • Sinds 25 nov. 2023 actief op AlpacaMarkt

De informatie op dit profiel is door Stichting Alpaca Rescue Nederland aangeleverd. AlpacaMarkt.nl staat niet in de voor de juistheid van de getoonde gegevens en is géén vertegenwoordiger of bemiddelaar. Rapporteer profiel

Login met uw emailadres om favorieten op te slaan, contactgegevens van fokkers te zien, en zoekopdrachten in te stellen.