Beschikbaar sinds 6 apr. 2023

99× bekeken

1× opgeslagen

verkocht

Kenmerken

 Soort
huacaya
 Kleur
licht bruin
 Leeftijd
11 maanden oud, 13 jun. 2022
 Geslacht / categorie
hengst
Vraagprijs
verkocht

Omschrijving

Prins is als eerste cria geboren op het prinsentuin college in Andel en is daar opgegroeid met zijn moeder en tante en heel veel leerlingen. Toen hij verspeend moest worden is hij onderdeel van onze cria kudde geworden en heeft daar echt zijn plekje ingenomen. Prins heeft een zeer dichte mooie vacht, die echt danst als hij rent. Hij is goed halstermak en altijd nieuwsgierig. Waar Prins echt in opvalt zijn zijn prachtig lange wimpers.
Hij is echte maatjes met Harry en onze wens is dat deze twee alpaca's samen blijven. Zie onze andere advertenties. Liefst houden we hem samen met de hele kudde van 4 hengstjes. We raden wel aan dat Prins met 1,5 jaar gecastreerd wordt en zo een leuke ruin zal zijn.
Wil je meer informatie neem dan gerust contact met ons op.

Halstermak

Geregistreerd bij de AAB (011534)

Aanbieder

  • Lid van de Alpaca Association Benelux
  • Emailadres geverifieerd
  • Telefoonnummer geverifieerd
  • Sinds 10 jan. 2021 actief op AlpacaMarkt

Stamboom

ABO Prins Sunsetestate Urban Tactics
BAF101944
2022-06-13 BAM Hera
BAF102620

De informatie van deze advertentie is door Alpaca Bellatorem aangeleverd. AlpacaMarkt kan niet instaan voor de juistheid van de getoonde informatie. AlpacaMarkt biedt fokkers enkel een platform om hun dieren te verkopen en dekservices aan te bieden, en is géén bemiddelaar of vertegenwoordiger van Alpaca Bellatorem. AlpacaMarkt is geen partij in een eventuele (ver)koop en ontvangt ook geen commissie.

Om de kwaliteit van het aanbod te waarborgen, handhaaft AlpacaMarkt op minimale advertentie eisen. Vindt u de advertentie ongepast of voldoet deze niet aan de eisen? Rapporteer de advertentie, wij zullen de advertentie dan binnen 48 uur controleren.

Login met uw emailadres om favorieten op te slaan, contactgegevens van fokkers te zien, en zoekopdrachten in te stellen.