Beschikbaar sinds 16 nov. 2022

105× bekeken

0× opgeslagen

€ 2 000

Kenmerken

 Soort
huacaya
 Kleur
donker bruin
 Leeftijd
7 jaar oud, 22 mrt. 2015
 Geslacht / categorie
merrie
Vraagprijs
€ 2 000

Omschrijving

ABR Destiny is een merrie van mooi formaat en goede verhoudingen. Een goede moeder van diverse nakomelingen. Moeder van ABR Marciano (Reserve Champion Huacaya Male Black 2018), ABR Miguel en onze eigen ABR Jet en RDA Kibo.

Geschikt voor professioneel fokprogramma

Geregistreerd bij de AAB (AAB003025)

Aanbieder

  • Lid van de Alpaca Association Benelux
  • Emailadres geverifieerd
  • Telefoonnummer geverifieerd
  • Sinds 4 sep. 2020 actief op AlpacaMarkt

Stamboom

ABR Destiny Patou Sultan Lillyfield Jack of Spades
Patou Penelope
2015-03-22 Wessex Fuschia Rural Alianza Don Pepe
Wessex Benita

De informatie van deze advertentie is door Royal Delight Alpaca’s aangeleverd. AlpacaMarkt kan niet instaan voor de juistheid van de getoonde informatie. AlpacaMarkt biedt fokkers enkel een platform om hun dieren te verkopen en dekservices aan te bieden, en is géén bemiddelaar of vertegenwoordiger van Royal Delight Alpaca’s. AlpacaMarkt is geen partij in een eventuele (ver)koop en ontvangt ook geen commissie.

Om de kwaliteit van het aanbod te waarborgen, handhaaft AlpacaMarkt op minimale advertentie eisen. Vindt u de advertentie ongepast of voldoet deze niet aan de eisen? Rapporteer de advertentie, wij zullen de advertentie dan binnen 48 uur controleren.

Login met uw emailadres om favorieten op te slaan, contactgegevens van fokkers te zien, en zoekopdrachten in te stellen.