ABR Jet + veulen

Inloggen om op te slaan

Beschikbaar sinds 3 jul. 2023

168× bekeken

0× opgeslagen

verkocht

Kenmerken

 Soort
huacaya
 Kleur
bruinzwart
 Leeftijd
4 jaar oud, 1 mei 2019
 Geslacht / categorie
drachtige merrie
Vraagprijs
verkocht

Omschrijving

Aangeboden door Royal Delight Alpaca’s is onze 4 jarige zwarte merrie ABR Jet. Geboren uit een befaamde zwarte vader en zeer donkerbruine moeder. Gedekt door onze Fawn hengst Timotheus, die ons met zeer donkere merries ook al zwarte veulens heeft gegeven. Wij verwachten daarom dan ook dat uit deze combinatie een zeer donkerbruin tot zwart veulen zal worden geboren.

Veulen aan de voet: RDA Drommels, een zeer mooi gebouwd sterk zwart hengst veulen. Een zeer mooi bewold veulen. Vader AKW Opium.

Halstermak

Levend veulen garantie

Geschikt voor professioneel fokprogramma

Geregistreerd bij de AAB (AAB006431)

Aanbieder

  • Lid van de Alpaca Association Benelux
  • Emailadres geverifieerd
  • Telefoonnummer geverifieerd
  • Sinds 4 sep. 2020 actief op AlpacaMarkt

Stamboom

ABR Jet + veulen Flanders Prophet Viracocha Prophecy
Sandjo Chiquita
2019-05-01 ABR Destiny Patou Sultan Lillyfield Jack of Spades
Patou Penelope
Wessex Fuschia Rural Alianza Don Pepe
Wessex Benita

De informatie van deze advertentie is door Royal Delight Alpaca’s aangeleverd. AlpacaMarkt kan niet instaan voor de juistheid van de getoonde informatie. AlpacaMarkt biedt fokkers enkel een platform om hun dieren te verkopen en dekservices aan te bieden, en is géén bemiddelaar of vertegenwoordiger van Royal Delight Alpaca’s. AlpacaMarkt is geen partij in een eventuele (ver)koop en ontvangt ook geen commissie.

Om de kwaliteit van het aanbod te waarborgen, handhaaft AlpacaMarkt op minimale advertentie eisen. Vindt u de advertentie ongepast of voldoet deze niet aan de eisen? Rapporteer de advertentie, wij zullen de advertentie dan binnen 48 uur controleren.

Login met uw emailadres om favorieten op te slaan, contactgegevens van fokkers te zien, en zoekopdrachten in te stellen.