Beschikbaar sinds 15 apr. 2024

128× bekeken

0× opgeslagen

€ 6 250

Kenmerken

 Soort
huacaya
 Kleur
middel bruin
 Leeftijd
1,9 jaar oud, 1 jun. 2022
 Geslacht / categorie
drachtige merrie
Vraagprijs
€ 6 250

Omschrijving

In deze drachtige merrie komen nu alle goede bloedlijnen samen. Ze is een dochter van Sunseteastet Zambezi ET en Pinecroft Deedee. Haar moeder gaf ons al meerder showkampioenen, waaronder de Grand Champion AdP Udeen. Haar vader Sunsetestate Zambezi heeft meerdere Grand Champions als nakomeling op zijn naam. o.a. AdP Zoran en AdP Anastasia.

AdP Amara Dee is nu drachtig van Vekofarm Clint Eastwood (zoon van Millduck Oregon). Wat ons betreft is dat de meest mooie combinatie die je op deze bloedlijn kunt uitproberen. Ze is uitgerekend op 1 Juni 2024

AdP Amara heeft een Ultrafine vacht: 17,4 micron en SD van 3,6, met een CF van 100%. Haar vacht glimt als geen ander en is kastanje bruin.
Ze is een geschikte merrie voor iemand die in kwaliteit verder wil fokken en eigenlijk zijn wel zelf heel benieuwd naar haar nakomelingen. Helaas moeten wij keuzes maken in onze hobby fokkerij en bieden haar daarom te koop aan.

p.s. de afgelopen weken heeft ze wat last gehad van de vele muggen/knutten, waardoor ze een beetje wol op haar oren en net boven haar ogen is verloren.

Halstermak

Levend veulen garantie

Geschikt voor professioneel fokprogramma

Geregistreerd bij de AAB (011497)

Aanbieder

Alpaca de Parel logo

Alpaca de Parel

🇳🇱 Noord-Brabant

Alpaca de Parel , Als kwaliteit je passie is.

Bekijk profiel
  • Lid van de Alpaca Association Benelux
  • Emailadres geverifieerd
  • Telefoonnummer geverifieerd
  • Sinds 1 jan. 2022 actief op AlpacaMarkt

Stamboom

AdP Amara Dee Sunsetestate Zambezi ET Timbertop CT Grand Slam
BAF103581
BAF101951 Canchones Zeste ET
BAF103576
2022-06-01 Pinecroft Dee Dee Alpacaspecialist Elvis
BAF100746
BAF102066 Waiheke Chocolatte
BAF103260

De informatie van deze advertentie is door Alpaca de Parel aangeleverd. AlpacaMarkt kan niet instaan voor de juistheid van de getoonde informatie. AlpacaMarkt biedt fokkers enkel een platform om hun dieren te verkopen en dekservices aan te bieden, en is géén bemiddelaar of vertegenwoordiger van Alpaca de Parel. AlpacaMarkt is geen partij in een eventuele (ver)koop en ontvangt ook geen commissie.

Om de kwaliteit van het aanbod te waarborgen, handhaaft AlpacaMarkt op minimale advertentie eisen. Vindt u de advertentie ongepast of voldoet deze niet aan de eisen? Rapporteer de advertentie, wij zullen de advertentie dan binnen 48 uur controleren.

Login met uw emailadres om favorieten op te slaan, contactgegevens van fokkers te zien, en zoekopdrachten in te stellen.