Beschikbaar sinds 25 sep. 2022

122× bekeken

0× opgeslagen

verkocht

Kenmerken

 Soort
huacaya
 Kleur
wit
 Leeftijd
6 jaar oud, 16 jul. 2016
 Geslacht / categorie
merrie
Vraagprijs
verkocht

Omschrijving

Onze kudde wordt te groot. Moeder Eden is een statige dame. Prima moeder met merrieveulen aan de voet. Kyra is geboren 30 juni 2022. Kyra heeft een mooie vacht. Vader van Kyra is Quality line Hush Hush. Wij zoeken voor deze twee fijne dieren een 5 sterrenplek, is voor ons voorwaarde.

Geregistreerd bij de AAB (AAB 005251)

Aanbieder

  • Emailadres geverifieerd
  • Sinds 8 sep. 2022 actief op AlpacaMarkt

Stamboom

ADS Eden Ambersun Fabian
AAB000323
2016-07-16 Arnl Bodil
BAF 102950

De informatie van deze advertentie is door Alpacadroom Garderen aangeleverd. AlpacaMarkt kan niet instaan voor de juistheid van de getoonde informatie. AlpacaMarkt biedt fokkers enkel een platform om hun dieren te verkopen en dekservices aan te bieden, en is géén bemiddelaar of vertegenwoordiger van Alpacadroom Garderen. AlpacaMarkt is geen partij in een eventuele (ver)koop en ontvangt ook geen commissie.

Om de kwaliteit van het aanbod te waarborgen, handhaaft AlpacaMarkt op minimale advertentie eisen. Vindt u de advertentie ongepast of voldoet deze niet aan de eisen? Rapporteer de advertentie, wij zullen de advertentie dan binnen 48 uur controleren.

Login met uw emailadres om favorieten op te slaan, contactgegevens van fokkers te zien, en zoekopdrachten in te stellen.