7 september 2020

189x bekeken

1x opgeslagen

 3 350

Kenmerken

suri
merrie
 middel fawn
21 mei 2013
7 jaar oud
 3 350

Omschrijving

AE Nicolette is een indrukwekkende Suri merrie met haar gouden lokken waar de glans vanaf spat in de zon. Ze is een Grand Champion merrie. ( Westerlee 2014) Haar nakomelingen hebben ook al diverse prijzen gewonnen waaronder ook kampioenschappen. In 2019 had ze bij ons een witte dochter die een eerste prijs won in Drachten 2020. In 2020 heeft ze zeer mooi bruin merrieveulen aan de voet wat we graag aan willen houden, zo mooi!! Ze heeft ook midfawn cria’s gehad. Ze is AAB geregistreerd . Vader Bozedown Ace 2.multikampioen! Moeder AE Noa ,midfawn. Deze komt ook uit Bozedown bloedlijnen. Ze is drachtig voor 2021. Ze heeft een open karakter en is halstermak en houd enorm vsn aandacht. Ze eet ook uit de hand. Supermerrie voor een zeer scherpe prijs gezien haar kwaliteit! Eventueel te koop tezamen met haar witte dochter van 2019.

Halstermak

Geschikt voor (professioneel) fokprogramma

Geregistreerd bij de AAB (op aanvraag)

Aanbieder

Alpaca & Falabella Ranch Rzadkiewa

Nederland (NL)

Inloggen om te tonen
Inloggen om te tonen
Bekijk profiel
  • Lid van de Alpaca Association Benelux
  • Emailadres geverifiëerd
  • Telefoonnummer geverifiëerd
  • Sinds 7 september 2020 actief op AlpacaMarkt

Stamboom

AE Nicolette Bozedown Ace 2 Bozedown Ceasar
2013-05-21 AE Noa Bozedown Skolar( grey)
Bozedown Guiniverre

De informatie van deze advertentie is door Alpaca & Falabella Ranch Rzadkiewa aangeleverd. AlpacaMarkt kan niet instaan voor de juistheid van de getoonde informatie. AlpacaMarkt biedt fokkers enkel een platform om hun dieren te verkopen, en is géén bemiddelaar of vertegenwoordiger van Alpaca & Falabella Ranch Rzadkiewa. AlpacaMarkt is geen partij in een eventuele (ver)koop en ontvangt ook geen commissie.

Om de kwaliteit van het aanbod te waarborgen, handhaaft AlpacaMarkt op minimale advertentie eisen. Vindt u de advertentie ongepast of voldoet deze niet aan de eisen? Rapporteer de advertentie, wij zullen de advertentie dan binnen 48 uur controleren.

Login met uw emailadres om favorieten op te slaan, contactgegevens van fokkers te zien, en zoekopdrachten in te stellen.

Gebruikersvoorwaarden Privacyverklaring Aanvullende voorwaarden voor aanbieders Advertentie eisen

AlpacaMarkt is onderdeel van Mark Hamstra Web Development
KvK: 52454606 • BTW: NL001103641B07 • Oenemastate 14, 8926PR, Leeuwarden