Beschikbaar sinds 23 mei 2023

331× bekeken

0× opgeslagen

€ 2 300

Kenmerken

 Soort
huacaya
 Kleur
donker bruin
 Leeftijd
17 maanden oud, 29 jun. 2022
 Geslacht / categorie
merrie
Vraagprijs
€ 2 300

Omschrijving

Ben je op zoek naar een lieve en speelse Alpaca merrie om toe te voegen aan je kudde? Zoek niet verder! Wij bieden een schattige jonge Alpaca merrie te koop aan die klaar is om jouw hart te veroveren.

Temperament: Vriendelijk, nieuwsgierig en makkelijk in de omgang
Onze Alpaca merrie is goed verzorgd en heeft een gezond dieet gekregen, bestaande uit hoogwaardig hooi en voedingssupplementen. Ze is regelmatig ontwormd en heeft alle benodigde vaccinaties gehad.

Deze jonge merrie is ideaal voor zowel ervaren Alpaca-eigenaren als beginners. Ze kan dienen als gezelschapsdier, fokdier of zelfs als showdier, afhankelijk van jouw wensen en plannen.

Wacht niet te lang, want deze prachtige Alpaca merrie wacht op een liefdevol en zorgzaam thuis!

Ze is geregistreerd bij Lareu.

Halstermak

Geschikt voor professioneel fokprogramma

Aanbieder

Alpacalokeren logo

Alpacalokeren

🇧🇪 Oost-Vlaanderen

Bekijk profiel
  • Lid van de Alpaca Association Benelux
    ALLO, Geregistreerd op 25 mei 2021
  • Emailadres geverifieerd
  • Telefoonnummer geverifieerd
  • Sinds 28 aug. 2022 actief op AlpacaMarkt

Stamboom

ALLO Paola ALLO Thuur
Lareu
2022-06-29 ALLO Aaltine
Lareu

De informatie van deze advertentie is door Alpacalokeren aangeleverd. AlpacaMarkt kan niet instaan voor de juistheid van de getoonde informatie. AlpacaMarkt biedt fokkers enkel een platform om hun dieren te verkopen en dekservices aan te bieden, en is géén bemiddelaar of vertegenwoordiger van Alpacalokeren. AlpacaMarkt is geen partij in een eventuele (ver)koop en ontvangt ook geen commissie.

Om de kwaliteit van het aanbod te waarborgen, handhaaft AlpacaMarkt op minimale advertentie eisen. Vindt u de advertentie ongepast of voldoet deze niet aan de eisen? Rapporteer de advertentie, wij zullen de advertentie dan binnen 48 uur controleren.

Login met uw emailadres om favorieten op te slaan, contactgegevens van fokkers te zien, en zoekopdrachten in te stellen.