Beschikbaar sinds 26 mrt. 2024

48× bekeken

0× opgeslagen

€ 1 200

Kenmerken

 Soort
huacaya
 Kleur
wit
 Leeftijd
14 jaar oud, 3 jul. 2009
 Geslacht / categorie
drachtige merrie
Vraagprijs
€ 1 200

Omschrijving

Drachtig van AOL Hunter (AAB004728)
6-7-2023 gedekt en 20-03-2024 positief gescand door dierenarts.
De drachtige merrie wordt verkocht met garantie van een levend geboren veulen.

Afgelopen jaren hebben de alpaca’s in een grotere kudde gestaan bij Dierenhoeve Wessinge. Daarbij waren zij mensen/ activiteiten gewend.

Verzorging: Elke half jaar hebben zij een vaccinatie Clostridium gehad, met regelmaat vitamine D injectie en zij worden gevoerd met Alpamin en Alprofos.

Komende periode zullen wij de scheerder verwachten. Alpaca’s worden verkocht na de scheerbeurt of met zekerheid dat de alpacascheerder bij u gepland staat.

Deze dame op leeftijd verdiend een goed huis waar ze de komende jaren nog lekker kan rondgrazen (hopelijk met een gezond veulen aan haar voet).

Conditie: gemiddeld, aan de magere kant

Levend veulen garantie

Geregistreerd bij de AAB (100205)

Aanbieder

  • Lid van de Alpaca Association Benelux
    DHW, Geregistreerd op 1 jul. 2020
  • Emailadres geverifieerd
  • Telefoonnummer geverifieerd
  • Pas sinds kort actief: 26 mrt. 2024

Stamboom

AO Flaminia UBR Alex
BAF100202
2009-07-03 niet bekend
niet bekend

De informatie van deze advertentie is door Dierenhoeve Wessinge aangeleverd. AlpacaMarkt kan niet instaan voor de juistheid van de getoonde informatie. AlpacaMarkt biedt fokkers enkel een platform om hun dieren te verkopen en dekservices aan te bieden, en is géén bemiddelaar of vertegenwoordiger van Dierenhoeve Wessinge. AlpacaMarkt is geen partij in een eventuele (ver)koop en ontvangt ook geen commissie.

Om de kwaliteit van het aanbod te waarborgen, handhaaft AlpacaMarkt op minimale advertentie eisen. Vindt u de advertentie ongepast of voldoet deze niet aan de eisen? Rapporteer de advertentie, wij zullen de advertentie dan binnen 48 uur controleren.

Login met uw emailadres om favorieten op te slaan, contactgegevens van fokkers te zien, en zoekopdrachten in te stellen.