Beschikbaar sinds 26 mrt. 2024

23× bekeken

0× opgeslagen

€ 600

Kenmerken

 Soort
huacaya
 Kleur
donker bruin
 Leeftijd
4 jaar oud, 7 jul. 2019
 Geslacht / categorie
ruin
Vraagprijs
€ 600

Omschrijving

Afgelopen jaren hebben de alpaca’s in een grotere kudde gestaan bij Dierenhoeve Wessinge. Daarbij waren zij mensen/ activiteiten gewend.

Verzorging: Elke half jaar hebben zij een vaccinatie Clostridium gehad, met regelmaat vitamine D injectie en zij worden gevoerd met Alpamin en Alprofos.
Komende periode zullen wij de scheerder verwachten. Alpaca’s worden verkocht na de scheerbeurt of met zekerheid dat de alpacascheerder bij u gepland staat.

Conditie: Goed

Geregistreerd bij de AAB (AAB006964)

Gewonnen prijzen

Door AlpacaMarkt gecontroleerde showresultaten, waaronder alle door de AAB georganiseerde shows sinds 2019.

  1. 5th prize Junior Male Brown in een klasse van 5 dieren
    Alpaca Expo, 2020 · Drachten (NL)

Aanbieder

  • Lid van de Alpaca Association Benelux
    DHW, Geregistreerd op 1 jul. 2020
  • Emailadres geverifieerd
  • Telefoonnummer geverifieerd
  • Pas sinds kort actief: 26 mrt. 2024

Stamboom

AO Indy VekoFarm Spirit ET
BAF102628
2019-07-07 OL Anouk
BAF100162

De informatie van deze advertentie is door Dierenhoeve Wessinge aangeleverd. AlpacaMarkt kan niet instaan voor de juistheid van de getoonde informatie. AlpacaMarkt biedt fokkers enkel een platform om hun dieren te verkopen en dekservices aan te bieden, en is géén bemiddelaar of vertegenwoordiger van Dierenhoeve Wessinge. AlpacaMarkt is geen partij in een eventuele (ver)koop en ontvangt ook geen commissie.

Om de kwaliteit van het aanbod te waarborgen, handhaaft AlpacaMarkt op minimale advertentie eisen. Vindt u de advertentie ongepast of voldoet deze niet aan de eisen? Rapporteer de advertentie, wij zullen de advertentie dan binnen 48 uur controleren.

Gewonnen prijzen zijn door AlpacaMarkt gecontroleerd op basis van gepubliceerde showresultaten door de AAB (en voorgaande stichtingen) georganiseerde shows. De showresultaten omvatten op dit moment de shows vanaf 2019, en worden nog verder aangevuld. Ondanks zorgvuldige dataverwerking zijn fouten niet uit te sluiten.

Login met uw emailadres om favorieten op te slaan, contactgegevens van fokkers te zien, en zoekopdrachten in te stellen.