Beschikbaar sinds 16 apr. 2023

545× bekeken

0× opgeslagen

€ 1 700

Kenmerken

 Soort
huacaya
 Kleur
wit
 Leeftijd
2,1 jaar oud, 14 apr. 2022
 Geslacht / categorie
merrie
Vraagprijs
€ 1 700

Omschrijving

Daenerys is een lieve halstermakke merrie. Ze is vernoemd naar Daenerys Targaryen één van de hoofdpersonages uit de serie Game of Thrones, dit omdat ze net als het karakter in de serie een stralend witte vacht heeft en helderblauwe ogen. Daenerys is namelijk is een blue eyed white alpaca , dit zorgt ervoor dat ze minder goed horend is.

Desalniettemin merk je daar in de kudde niets van. Ze zou het prima in een hobby kudde doen en je kunt ook gewoon met haar fokken. Daar zitten wel wat beperkingen aan qua hengstkeuze.
Dit is ook de reden dat we haar voor een super scherpe prijs aanbieden.
Ze is deze zomer gedekt door onze bruine hengst IDH Brownie. Wij bieden hier een Levend Veulen Garantie op, waarbij je recht hebt op herdekking (drive-by) als ze onverhoopt toch niet drachtig is of de vrucht zou verliezen.

Daenerys heeft een mooie vacht- het is erg fijn en heeft een goede dichtheid. Ze laat uniformiteit van fijnheid en kleur zien.

Daenerys is halstermak.

Halstermak

Geregistreerd bij de AAB (012797)

Aanbieder

AlpacaOord logo

AlpacaOord

🇳🇱 Drenthe

De familie Hamstra heet u welkom in de wereld van de alpaca!

Bekijk profiel
  • Lid van de Alpaca Association Benelux
  • Emailadres geverifieerd
  • Sinds 18 jul. 2020 actief op AlpacaMarkt

Stamboom

AOH Daenerys AlpacaOord Romeo Inca Integrity Inca Flagship Lillyfield Jack of Spades of Inca
BAF100419
BAF103524 Inca Anais
IMP000275
AAB004663 Inca Dolly Atlantic Cambridge Centurion
IMP004664 Wapley Amber
AOH Chica Bonita AE Peruvian Macintosh
IMP001053 AE Peruvian Irma
BAF102177 AOH Carmen
2022-04-14 MV Tutti Frutti Meon Valley Ardingly
Meon Valley Treasure Classical MileEnd Tulaco Centurion, Shanbrooke Accoyo Tulaco
Ashley Grove Flamenco

De informatie van deze advertentie is door AlpacaOord aangeleverd. AlpacaMarkt kan niet instaan voor de juistheid van de getoonde informatie. AlpacaMarkt biedt fokkers enkel een platform om hun dieren te verkopen en dekservices aan te bieden, en is géén bemiddelaar of vertegenwoordiger van AlpacaOord. AlpacaMarkt is geen partij in een eventuele (ver)koop en ontvangt ook geen commissie.

Om de kwaliteit van het aanbod te waarborgen, handhaaft AlpacaMarkt op minimale advertentie eisen. Vindt u de advertentie ongepast of voldoet deze niet aan de eisen? Rapporteer de advertentie, wij zullen de advertentie dan binnen 48 uur controleren.

Login met uw emailadres om favorieten op te slaan, contactgegevens van fokkers te zien, en zoekopdrachten in te stellen.