7 september 2020

67x bekeken

0x opgeslagen

verkocht

Kenmerken

huacaya
hengst
 bruinzwart
28 jun. 2019
15 maanden oud
verkocht

Omschrijving

Monty is een nakomeling van de bruine tophengst Inca Informer die tot 2018 bij ons ter dekking stond. Zijn moeder is zwart. Monty is geregistreerd bij de AAB, halstermak en in uitstekende gezondheid.

Monty is halstermak en word met gezondheidsverklaring verkocht. We gaan uit van verkoop als hobbydier, waarbij een verplichte castratie in de koopovereenkomst opgenomen word. (niet inbegrepen). Castratie kan bij ons op de boerderij geregeld worden, echter wachten wij liever tot de leeftijd van 18 maanden bereikt is voordat we castreren.

Wilt u hem als dekhengst aanschaffen? Dat kan ook. De vraagprijs is dan €2000 inclusief vruchtbaarheidsgarantie conform koopovereenkomst AAB.

Transport in overleg mogelijk

Halstermak

Geschikt voor (professioneel) fokprogramma

Geregistreerd bij de AAB (007690)

Aanbieder

Logo van AlpacaOord

AlpacaOord

Drenthe (NL)

Inloggen om te tonen
Bekijk profiel
  • Lid van de Alpaca Association Benelux
  • Emailadres geverifiëerd
  • Telefoonnummer geverifiëerd
  • Sinds 18 juli 2020 actief op AlpacaMarkt

Stamboom

AOH Monty Inca Informer Lavender Park Tulley Patagonia Celtic Triumph
Lavender Park Abbey
Inca Grazia Atlantic Cambridge Centurion
Inca Euphoria
2019-06-28 AOH UBR Gerda

De informatie van deze advertentie is door AlpacaOord aangeleverd. AlpacaMarkt kan niet instaan voor de juistheid van de getoonde informatie. AlpacaMarkt biedt fokkers enkel een platform om hun dieren te verkopen, en is géén bemiddelaar of vertegenwoordiger van AlpacaOord. AlpacaMarkt is geen partij in een eventuele (ver)koop en ontvangt ook geen commissie.

Om de kwaliteit van het aanbod te waarborgen, handhaaft AlpacaMarkt op minimale advertentie eisen. Vindt u de advertentie ongepast of voldoet deze niet aan de eisen? Rapporteer de advertentie, wij zullen de advertentie dan binnen 48 uur controleren.

Login met uw emailadres om favorieten op te slaan, contactgegevens van fokkers te zien, en zoekopdrachten in te stellen.

Gebruikersvoorwaarden Privacyverklaring Aanvullende voorwaarden voor aanbieders Advertentie eisen

AlpacaMarkt is onderdeel van Mark Hamstra Web Development
KvK: 52454606 • BTW: NL001103641B07 • Oenemastate 14, 8926PR, Leeuwarden