Beschikbaar sinds 20 feb. 2024

195× bekeken

0× opgeslagen

€ 400

Kenmerken

 Soort
huacaya
 Kleur
donker fawn
 Leeftijd
14 jaar oud, 2 jan. 2010
 Geslacht / categorie
merrie
Vraagprijs
€ 400

Omschrijving

Blue Moon wordt alleen samen verkocht met haar dochter Geraldien. Samen zijn ze €750,00.
Daarnaast kunnen ze een kudde vormen met Aslan en Amadeus.

Wij zijn op zoek naar een fijne plek voor onze twee prachtige alpaca dames. Het gaat om moeder Blue Moon en haar dochter Geraldien. Blue Moon heeft een hele speciale plek in ons hart, een groot deel van onze kudde bestaat uit haar nakomelingen. Blue Moon is geboren op 2 januari 2010 en nu dus 14 jaar oud. Dat is haar niet af te zien, ze is nog steeds een trotse prachtige alpaca. We verkopen haar samen met haar laatste dochter Geraldien, een evenbeeld van haar moeder en net zo mooi en lief. Blue Moon hebben we sinds 2022 niet meer drachtig gekregen en deze dame mag nu lekker genieten van haar oude dag.
Voor deze twee prachtige alpaca’s zoeken wij een fijne plek, waar mogelijk al andere alpaca merries zijn, of ze zouden samen kunnen met Aslan en Amadeus (onze twee ruinen). Ze hebben een mooie wei nodig waar ze gras mogen ‘maaien’ en een dak boven het hoofd om te kunnen schuilen.
Uiteraard hebben ze daarnaast hun gewone alpaca verzorging nodig, zoals elke dag alpacabrokken, hooi, een keer per jaar scheren en een keer per jaar een enting.

Halstermak

Geregistreerd bij de AAB (003316)

Aanbieder

  • Lid van de Alpaca Association Benelux
  • Emailadres geverifieerd
  • Telefoonnummer geverifieerd
  • Sinds 10 jan. 2021 actief op AlpacaMarkt

Stamboom

AOL Blue Moon Classic MileEnd Tulaco Centurion
BAF101348
2010-01-02 IMP001280
IMP001280

De informatie van deze advertentie is door Alpaca Bellatorem aangeleverd. AlpacaMarkt kan niet instaan voor de juistheid van de getoonde informatie. AlpacaMarkt biedt fokkers enkel een platform om hun dieren te verkopen en dekservices aan te bieden, en is géén bemiddelaar of vertegenwoordiger van Alpaca Bellatorem. AlpacaMarkt is geen partij in een eventuele (ver)koop en ontvangt ook geen commissie.

Om de kwaliteit van het aanbod te waarborgen, handhaaft AlpacaMarkt op minimale advertentie eisen. Vindt u de advertentie ongepast of voldoet deze niet aan de eisen? Rapporteer de advertentie, wij zullen de advertentie dan binnen 48 uur controleren.

Login met uw emailadres om favorieten op te slaan, contactgegevens van fokkers te zien, en zoekopdrachten in te stellen.