Beschikbaar sinds 17 feb. 2022

176× bekeken

1× opgeslagen

€ 2 850

Kenmerken

 Soort
huacaya
 Kleur
beige
 Leeftijd
11 maanden oud, 27 mei 2021
 Geslacht / categorie
hengst
Vraagprijs
€ 2 850

Omschrijving

ARE Idol, geboren in Mei 2021, zoon van BAM Kosmo (kleurkampioen fawn alpacashow 2019 in Nederland) en BAM Gipsy Queen (light fawn moeder: hier te bezichtigen), aankomende dekhengst.
Hij belooft uit te groeien tot een mooie dekhengst, staat geregistreerd in de database van Alpaca Association Benelux.
Correcte bouw, ontzettend veel wol met een mooie krimp.

Kom kijken en laat u voorlichten hoe geweldig leuk alpaca’s zijn en wat u behoort te weten over het houden van deze dieren. Alle dieren zijn gechipt, geregistreerd, gevaccineerd en gaan enkel naar serieuze liefhebbers welke een goed thuis kunnen bieden. U wordt daarin door ons voorgelicht en begeleid wanneer u nog niet bekend bent met deze dieren. De alpaca’s wonen vlak over de grens bij Maastricht, in België.

Stamboomgegevens, wolstatistieken ( wanneer beschikbaar) en gegevens van onze dekhengsten en te verkopen dieren zijn op aanvraag verkrijgbaar.

De prijs is incl. BTW.

Halstermak

Geschikt voor professioneel fokprogramma

Geregistreerd bij de AAB (AAB010075)

Gewonnen prijzen

Door AlpacaMarkt gecontroleerde showresultaten, waaronder alle door de AAB georganiseerde shows sinds 2019.

  1. 4th prize Huacaya Junior Male White in een klasse van 4 dieren
    Voorjaarsshow Weelde, 2022 · Weelde (NL)

Aanbieder

  • Lid van de Alpaca Association Benelux
  • Emailadres geverifieerd
  • Telefoonnummer geverifieerd
  • Sinds 2 sep. 2020 actief op AlpacaMarkt

Stamboom

ARE Idol BAM Kosmo Gilt Edge Gold stadard Timbertop CT Goldmine ET
Gilt Edge Valentine
BAM Healey Rural Alianza Don Pepe
BAM Desteny
2021-05-27 BAM Gipsy Queen Aquaviva Claudius Alpine Fiber's Brutus UBR Peruvian Hemingway
UBR Peruvian Elva
Eringa Park Aroma
UBR AI Adonia

De informatie van deze advertentie is door Alpaca Reckheim aangeleverd. AlpacaMarkt kan niet instaan voor de juistheid van de getoonde informatie. AlpacaMarkt biedt fokkers enkel een platform om hun dieren te verkopen en dekservices aan te bieden, en is géén bemiddelaar of vertegenwoordiger van Alpaca Reckheim. AlpacaMarkt is geen partij in een eventuele (ver)koop en ontvangt ook geen commissie.

Om de kwaliteit van het aanbod te waarborgen, handhaaft AlpacaMarkt op minimale advertentie eisen. Vindt u de advertentie ongepast of voldoet deze niet aan de eisen? Rapporteer de advertentie, wij zullen de advertentie dan binnen 48 uur controleren.

Gewonnen prijzen zijn door AlpacaMarkt gecontroleerd op basis van gepubliceerde showresultaten door de AAB (en voorgaande stichtingen) georganiseerde shows. De showresultaten omvatten op dit moment de shows vanaf 2019, en worden nog verder aangevuld. Ondanks zorgvuldige dataverwerking zijn fouten niet uit te sluiten.

Login met uw emailadres om favorieten op te slaan, contactgegevens van fokkers te zien, en zoekopdrachten in te stellen.