Beschikbaar sinds 3 sep. 2022

158× bekeken

0× opgeslagen

verkocht

Kenmerken

 Soort
huacaya
 Kleur
middel fawn
 Leeftijd
7 jaar oud, 15 mei 2015
 Geslacht / categorie
hengst
Vraagprijs
verkocht

Omschrijving

ARNL Innuendo, ook wel Harm genoemd, is een halstermakke hengst die zeer goed dekt en makkelijk in de omgang is. Hij heeft al vier jaar voor mooie cria's gezorgd (laatste foto's zijn van dit jaar). Nu te koop omdat hij hier zijn werk gedaan heeft. Hij heeft een zeer dichte vacht en een mooie kop. Is ook zeer geschikt om mee te wandelen.

Halstermak

Geregistreerd bij de AAB (AAB003515)

Aanbieder

Zonneveld Alpaca's logo

Zonneveld Alpaca's

🇳🇱 Drenthe

Welkom bij Zonneveld Alpaca's in Drenthe!

Bekijk profiel
  • Emailadres geverifieerd
  • Telefoonnummer geverifieerd
  • Sinds 13 aug. 2022 actief op AlpacaMarkt

Stamboom

ARNL Innuendo Ambersun Lights of Broadway
BAF102322
2015-05-15 ARNL Falisha
BAF100975

De informatie van deze advertentie is door Zonneveld Alpaca's aangeleverd. AlpacaMarkt kan niet instaan voor de juistheid van de getoonde informatie. AlpacaMarkt biedt fokkers enkel een platform om hun dieren te verkopen en dekservices aan te bieden, en is géén bemiddelaar of vertegenwoordiger van Zonneveld Alpaca's. AlpacaMarkt is geen partij in een eventuele (ver)koop en ontvangt ook geen commissie.

Om de kwaliteit van het aanbod te waarborgen, handhaaft AlpacaMarkt op minimale advertentie eisen. Vindt u de advertentie ongepast of voldoet deze niet aan de eisen? Rapporteer de advertentie, wij zullen de advertentie dan binnen 48 uur controleren.

Login met uw emailadres om favorieten op te slaan, contactgegevens van fokkers te zien, en zoekopdrachten in te stellen.