Beschikbaar sinds 7 apr. 2023

89× bekeken

2× opgeslagen

verkocht

Kenmerken

 Soort
huacaya
 Kleur
bruinzwart
 Leeftijd
12 maanden oud, 24 mei 2022
 Geslacht / categorie
hengst
Vraagprijs
verkocht

Omschrijving

Guust is zeer leergierig en het was op zeer korte termijn gemakkelijk om hem een halster aan te doen alsook het leiden verliep snel stressvrij.
Guust is op zoek naar een nieuwe thuis waar hij bij minstens 1, 2 of meerdere soortgenoten kan vertoeven. Hij wordt het liefst samen verkocht met zijn vriendje Maurice. Als je met alpaca's start dan geven we met plezier informatie over omgang, hun gedrag, voeding, huisvesting, vaccinaties,....
Het dier is gevaccineerd
Het transport wordt door ons uitgevoerd.

Halstermak

Geregistreerd bij de AAB (012064)

Aanbieder

  • Lid van de Alpaca Association Benelux
    ARV, Geregistreerd op 21 aug. 2019
  • Emailadres geverifieerd
  • Telefoonnummer niet geverifieerd
  • Sinds 7 apr. 2023 actief op AlpacaMarkt

Stamboom

ARV Guust Three Oaks High Command
BAF100168
2022-05-24 Lyme Jessica Mango
AAB003553

De informatie van deze advertentie is door Alpaca Rietveld aangeleverd. AlpacaMarkt kan niet instaan voor de juistheid van de getoonde informatie. AlpacaMarkt biedt fokkers enkel een platform om hun dieren te verkopen en dekservices aan te bieden, en is géén bemiddelaar of vertegenwoordiger van Alpaca Rietveld. AlpacaMarkt is geen partij in een eventuele (ver)koop en ontvangt ook geen commissie.

Om de kwaliteit van het aanbod te waarborgen, handhaaft AlpacaMarkt op minimale advertentie eisen. Vindt u de advertentie ongepast of voldoet deze niet aan de eisen? Rapporteer de advertentie, wij zullen de advertentie dan binnen 48 uur controleren.

Login met uw emailadres om favorieten op te slaan, contactgegevens van fokkers te zien, en zoekopdrachten in te stellen.