Beschikbaar sinds 7 apr. 2023

136× bekeken

2× opgeslagen

verkocht

Kenmerken

 Soort
huacaya
 Kleur
middel fawn
 Leeftijd
12 maanden oud, 28 mei 2022
 Geslacht / categorie
hengst
Vraagprijs
verkocht

Omschrijving

Maurice is op een respectvolle manier halstermak gemaakt en is hierdoor zeer gemakkelijk te halsteren. Hij is op zoek naar een nieuwe thuis waar hij minstens met 1 of 2 soortgenoten kan staan. Hij wordt het liefst samen met zijn vriendje Guust verkocht.
Indien je start met het houden van alpaca's dan adviseren we jullie met veel plezier over omgang, voeding, huisvesting, vaccinaties,.....
Maurice is volledig gevaccineerd.
Het transport gebeurt door ons.

Halstermak

Geregistreerd bij de AAB (012067)

Aanbieder

  • Lid van de Alpaca Association Benelux
    ARV, Geregistreerd op 21 aug. 2019
  • Emailadres geverifieerd
  • Telefoonnummer niet geverifieerd
  • Sinds 7 apr. 2023 actief op AlpacaMarkt

Stamboom

ARV Maurice Three Oaks High Command
BAF100168
2022-05-28 Marshwood Vale Shelley
AAB003163

De informatie van deze advertentie is door Alpaca Rietveld aangeleverd. AlpacaMarkt kan niet instaan voor de juistheid van de getoonde informatie. AlpacaMarkt biedt fokkers enkel een platform om hun dieren te verkopen en dekservices aan te bieden, en is géén bemiddelaar of vertegenwoordiger van Alpaca Rietveld. AlpacaMarkt is geen partij in een eventuele (ver)koop en ontvangt ook geen commissie.

Om de kwaliteit van het aanbod te waarborgen, handhaaft AlpacaMarkt op minimale advertentie eisen. Vindt u de advertentie ongepast of voldoet deze niet aan de eisen? Rapporteer de advertentie, wij zullen de advertentie dan binnen 48 uur controleren.

Login met uw emailadres om favorieten op te slaan, contactgegevens van fokkers te zien, en zoekopdrachten in te stellen.