18 december 2021

110x bekeken

1x opgeslagen

verkocht

Kenmerken

huacaya
merrie
 middel bruin
1 jun. 2021
7 maanden oud
verkocht

Omschrijving

ATK Alice is een medium-brown merrie-veulen, geboren op 1 juni 2021. Moeder is een True Black merrie (Mara), vader is beige hengst AE Brazil. Ze is inmiddels oud en sterk genoeg om naar een nieuwe thuis te verhuizen; ze eet zelfstandig gras / hooi / korrel / bietenpulp etc. Bovendien heeft ze alle nodige vaccinaties, supplententaties en anti-parasitica gekregen.

Alpaca's zijn kudde-dieren, en kunnen dus niet alleen gehouden worden! Steeds minimum met 2, bij voorkeur zelfs 3. Per dier hebt u ongeveer 500m² nodig. Voeding bestaat uit gras, hooi, vitamine-korrel. 's Winters naar behoefte aangevuld met bietenpulp.

Al onze dieren zijn gevaccineerd, en worden frequent nagekeken door een dierenarts. Indien bijkomende behandelingen nodig zijn, krijgen ze die meteen.

Als kleinschalige familie hobby-fokkerij, zijn we lid bij AAB (Alpaca Association Benelux), al onze dieren zijn gechipt en staan er geregistreerd. Wij fokken vnl op mooie en correcte bouw, en bijkomend goede bewolling. Alle moeder-merries zijn aanwezig; hengst ook (tenzij die inmiddels naar een andere fokker is wegens bloedverversing).
Onze dieren zijn dus GEEN importdieren zonder gekende afkomst!

Prijs 2250€
Steeds bereid tot verdere info (bij voorkeur via chat); vrijblijvend welkom om ze te bekijken.

Kan eventueel thuisgebracht worden (mits kostendekkende vergoeding indien grotere afstand)

FB Alpaca's Ter Kjeiringen

Geregistreerd bij de AAB (AAB010039)

Aanbieder

Alpaca's Ter Kjeiringen

Oost-Vlaanderen (BE)

Inloggen om te tonen
  • Lid van de Alpaca Association Benelux
  • Emailadres geverifiëerd
  • Pas sinds kort actief: 18 december 2021

Stamboom

ATK ALICE AE Brazil
AAB003749
2021-06-01 UBR ATK MARA
AAB008725

De informatie van deze advertentie is door Alpaca's Ter Kjeiringen aangeleverd. AlpacaMarkt kan niet instaan voor de juistheid van de getoonde informatie. AlpacaMarkt biedt fokkers enkel een platform om hun dieren te verkopen, en is géén bemiddelaar of vertegenwoordiger van Alpaca's Ter Kjeiringen. AlpacaMarkt is geen partij in een eventuele (ver)koop en ontvangt ook geen commissie.

Om de kwaliteit van het aanbod te waarborgen, handhaaft AlpacaMarkt op minimale advertentie eisen. Vindt u de advertentie ongepast of voldoet deze niet aan de eisen? Rapporteer de advertentie, wij zullen de advertentie dan binnen 48 uur controleren.

Login met uw emailadres om favorieten op te slaan, contactgegevens van fokkers te zien, en zoekopdrachten in te stellen.

Gebruikersvoorwaarden Privacyverklaring Aanvullende voorwaarden voor aanbieders Advertentie eisen

AlpacaMarkt is onderdeel van Mark Hamstra Web Development
KvK: 52454606 • BTW: NL001103641B07 • Oenemastate 14, 8926PR, Leeuwarden