7 april 2021

915x bekeken

3x opgeslagen

 1 900

Kenmerken

huacaya
hengst
 middel fawn
4 jul. 2020
18 maanden oud
 1 900

Omschrijving

Deze mooie jonge hengst heeft een glanzende medium fawn vacht met veel krimp. Met zijn geweldige kop en foutloos postuur lijkt hij een unieke kopie van zijn vader Waratah Flats Fire Cracker. Zijn moeder is onze beste fokmerrie BAM Healey die ook de moeder is van onze prachtige dekhengst BAM Kosmo. Misschien wordt hij net zo mooi als onze BAM Kosmo. Zijn vader is i.i.g. beroemder dan de vader van Kosmo. Hij mag weg vanaf begin 2022. Zelf hebben we heel veel plezier aan dit hengstje beleefd. Je kunt hem overal mee naar toe nemen. Hij gaat graag de trailer in en uit. Hij gedraagt zich altijd goed. Ook op vreemde plaatsen. Thuis mag hij altijd samen met zijn leeftijdsgenoot BAM Nitesh aan het halster met bezoekers wandelen. Dat gaat perfect. BAM Night Fire is een laatbloeier en zijn geslachtdelen zijn nog niet volledig ontwikkeld. Mede daarom hebben hebben we nu de prijs nogmaals naar beneden aangepast. De twee jonge hengsten (Nightfire en Nitesh) lopen nu samen met onze twee oudere dekhengsten en hoewel ze voorlopig natuurlijk onderaan in de pikorde staan kunnen ze zich goed handhaven in de groep van 5 waarin de oudere ruin Calou nog steeds de baas is en ook die twee jongsten de opvoeding geeft die ze nodig hebben om zich in een groep hengsten aan te kunnen passen. Nitesh en NightFire kunnen al altijd goed samen. Als ze samen verkocht kunnen worden dan geven wij een mooie korting.
Halstermak

Geschikt voor (professioneel) fokprogramma

Geregistreerd bij de AAB (AAB007765)

Aanbieder

Logo van Bamby Alpaca Farm

Bamby Alpaca Farm

Limburg (NL) (NL)

Inloggen om te tonen
Inloggen om te tonen
Bekijk profiel
  • Lid van de Alpaca Association Benelux
  • Emailadres geverifiëerd
  • Telefoonnummer geverifiëerd
  • Sinds 26 maart 2021 actief op AlpacaMarkt

Stamboom

BAM Night Fire Waratah Flats Fire Cracker Forestglen Seth
BAF 1000747
AAB 004743 Waratah Flats Chontelle ET
BAF 103431
2020-07-04 BAM Healey Rural Allianza Don Pepe
BAF 100114
BAF 102619 BAM Desteny Silverstream Flashdance
BAF 100041
BAF 100032 UBR Sidiqua
BAF 1008417

De informatie van deze advertentie is door Bamby Alpaca Farm aangeleverd. AlpacaMarkt kan niet instaan voor de juistheid van de getoonde informatie. AlpacaMarkt biedt fokkers enkel een platform om hun dieren te verkopen, en is géén bemiddelaar of vertegenwoordiger van Bamby Alpaca Farm. AlpacaMarkt is geen partij in een eventuele (ver)koop en ontvangt ook geen commissie.

Om de kwaliteit van het aanbod te waarborgen, handhaaft AlpacaMarkt op minimale advertentie eisen. Vindt u de advertentie ongepast of voldoet deze niet aan de eisen? Rapporteer de advertentie, wij zullen de advertentie dan binnen 48 uur controleren.

Login met uw emailadres om favorieten op te slaan, contactgegevens van fokkers te zien, en zoekopdrachten in te stellen.

Gebruikersvoorwaarden Privacyverklaring Aanvullende voorwaarden voor aanbieders Advertentie eisen

AlpacaMarkt is onderdeel van Mark Hamstra Web Development
KvK: 52454606 • BTW: NL001103641B07 • Oenemastate 14, 8926PR, Leeuwarden