Bellatorem Amadeus

Inloggen om op te slaan

Beschikbaar sinds 20 feb. 2024

115× bekeken

0× opgeslagen

€ 300

Kenmerken

 Soort
huacaya
 Kleur
true black/blauwzwart
 Leeftijd
8 jaar oud, 4 mei 2015
 Geslacht / categorie
ruin
Vraagprijs
€ 300

Omschrijving

Amadeus wordt alleen verkocht samen met Aslan.
Hij kan een kudde vormen samen met Blue Moon en Geraldien. Zie onze andere advertenties.


Wij zijn op zoek naar een fijne plek voor onze twee alpaca mannen. Het gaat om Aslan (faun) en Amadeus (zwart). Ze zijn allebei hier geboren. Amadeus was ons eerste cria en werd geboren na een dracht van 12,5 maand en woog niet meer dan 4,5 kilogram. Hij bleek voor een groot gedeelte blind te zijn en is altijd wat kleiner gebleven. We hebben het idee dat hij wel wat ziet, maar geen details. Amadeus kan heel goed met zijn handicap overweg, hij heeft veel aan Aslan wat vanaf geboorte zijn maatje is. Aslan werd namelijk niet veel later dan Amadeus bij ons geboren.
De heren (ruinen) zijn nu allebei ruim 8 jaar oud en wij zoeken nu een fijne plek voor ze.
Ze zijn niet geschikt voor een kinderboerderij en hebben een plek nodig waar ze lekker hun gang kunnen gaan. Een mooie weide waar ze het gras mogen ‘maaien’ en een dak boven het hoofd hebben om te schuilen.
Daarnaast hebben ze natuurlijk hun gewone alpacaverzorging nodig, zoals elke dag alpacabrokken, hooi, een keer per jaar scheren en een keer per jaar enten.

Geregistreerd bij de AAB (002915)

Aanbieder

  • Lid van de Alpaca Association Benelux
  • Emailadres geverifieerd
  • Telefoonnummer geverifieerd
  • Sinds 10 jan. 2021 actief op AlpacaMarkt

Stamboom

Bellatorem Amadeus Inca Excalibur
BAF100834
2015-05-04 Inca Genius
BAF102755

De informatie van deze advertentie is door Alpaca Bellatorem aangeleverd. AlpacaMarkt kan niet instaan voor de juistheid van de getoonde informatie. AlpacaMarkt biedt fokkers enkel een platform om hun dieren te verkopen en dekservices aan te bieden, en is géén bemiddelaar of vertegenwoordiger van Alpaca Bellatorem. AlpacaMarkt is geen partij in een eventuele (ver)koop en ontvangt ook geen commissie.

Om de kwaliteit van het aanbod te waarborgen, handhaaft AlpacaMarkt op minimale advertentie eisen. Vindt u de advertentie ongepast of voldoet deze niet aan de eisen? Rapporteer de advertentie, wij zullen de advertentie dan binnen 48 uur controleren.

Login met uw emailadres om favorieten op te slaan, contactgegevens van fokkers te zien, en zoekopdrachten in te stellen.