Bellatorem Aslan

Inloggen om op te slaan

Beschikbaar sinds 20 feb. 2024

71× bekeken

0× opgeslagen

€ 300

Kenmerken

 Soort
huacaya
 Kleur
licht fawn
 Leeftijd
8 jaar oud, 7 jul. 2015
 Geslacht / categorie
ruin
Vraagprijs
€ 300

Omschrijving

Aslan wordt alleen verkocht samen met Amadeus. Ze kunnen een kudde vormen met Geraldien en Blue Moon, zie onze andere advertenties.

Wij zijn op zoek naar een fijne plek voor onze twee alpaca mannen. Het gaat om Aslan (faun) en Amadeus (zwart). Ze zijn allebei hier geboren. Aslan is vanaf zijn geboorte een hele tamme alpaca. Hij wil graag aandacht van mensen. Hij staat vaak als eerste aan het hek als je langs komt. Af en toe slaat dat wel wat door, waardoor hij in zijn enthousiasme te dichtbij je kan komen. Hij is halster mak en heel zorgzaam en beschermend voor Amadeus. Ze zijn net na elkaar geboren en altijd samen geweest.
De heren (ruinen) zijn nu allebei ruim 8 jaar oud en wij zoeken nu een fijne plek voor ze.
Ze zijn niet geschikt voor een kinderboerderij en hebben een plek nodig waar ze lekker hun gang kunnen gaan. Een mooie weide waar ze het gras mogen ‘maaien’ en een dak boven het hoofd hebben om te schuilen. Daarnaast hebben ze natuurlijk hun gewone alpaca verzorging nodig, zoals alpacabrokken, hooi, jaarlijkse scheerbeurt en een jaarlijkse enting.

Halstermak

Geregistreerd bij de AAB (002916 )

Gewonnen prijzen

Door AlpacaMarkt gecontroleerde showresultaten, waaronder alle door de AAB georganiseerde shows sinds 2019.

  1. 1st prize Huacaya Fawn Adult Male in een klasse van 1 dieren
    Voorjaarsshow Boekel, 2019 · Boekel (NL)

Aanbieder

  • Lid van de Alpaca Association Benelux
  • Emailadres geverifieerd
  • Telefoonnummer geverifieerd
  • Sinds 10 jan. 2021 actief op AlpacaMarkt

Stamboom

Bellatorem Aslan Inca Elliott
BAF100420
2015-07-07 Tienda Molino Evita
BAF102754

De informatie van deze advertentie is door Alpaca Bellatorem aangeleverd. AlpacaMarkt kan niet instaan voor de juistheid van de getoonde informatie. AlpacaMarkt biedt fokkers enkel een platform om hun dieren te verkopen en dekservices aan te bieden, en is géén bemiddelaar of vertegenwoordiger van Alpaca Bellatorem. AlpacaMarkt is geen partij in een eventuele (ver)koop en ontvangt ook geen commissie.

Om de kwaliteit van het aanbod te waarborgen, handhaaft AlpacaMarkt op minimale advertentie eisen. Vindt u de advertentie ongepast of voldoet deze niet aan de eisen? Rapporteer de advertentie, wij zullen de advertentie dan binnen 48 uur controleren.

Gewonnen prijzen zijn door AlpacaMarkt gecontroleerd op basis van gepubliceerde showresultaten door de AAB (en voorgaande stichtingen) georganiseerde shows. De showresultaten omvatten op dit moment de shows vanaf 2019, en worden nog verder aangevuld. Ondanks zorgvuldige dataverwerking zijn fouten niet uit te sluiten.

Login met uw emailadres om favorieten op te slaan, contactgegevens van fokkers te zien, en zoekopdrachten in te stellen.