Bellatorem Geraldien

Inloggen om op te slaan

Beschikbaar sinds 20 feb. 2024

108× bekeken

0× opgeslagen

€ 400

Kenmerken

 Soort
huacaya
 Kleur
licht bruin
 Leeftijd
2,8 jaar oud, 6 jul. 2021
 Geslacht / categorie
merrie
Vraagprijs
€ 400

Omschrijving

Geraldien wordt alleen verkocht in combinatie met Blue Moon. Ze kunnen ook een kudde vormen met Amadeus en Aslan.

Wij zijn op zoek naar een fijne plek voor onze twee prachtige alpaca dames. Het gaat om moeder Blue Moon en haar dochter Geraldien. Geraldien is een mooie licht bruine/ donker Fawn alpaca en een evenbeeld van haar moeder. Ze is geboren in juli 2021. In 2022 ging het mis met haar voorpootjes. Ze zakte met beide voorpoten door haar polsjes heen. We hebben geprobeerd of ze weer op haar nageltjes zou kunnen gaan lopen, dit is helaas niet gelukt. Geraldien loopt sinds dien op haar polsjes. Gelukkig heeft ze daar nu een heel voetbed ontwikkeld en lijkt ze er geen pijn aan te hebben. Ze doet net zo vrolijk en net zo gek als de rest van de kudde. Wel is dit een duidelijke reden voor ons om niet met haar te gaan fokken, ze mag dus ook niet voor fokkerij ingezet worden.
Voor deze twee prachtige alpaca’s zoeken wij een fijne plek, waar mogelijk al andere alpaca merries zijn, of ze zouden samen kunnen met Aslan en Amadeus (onze twee ruinen). Ze hebben een mooie wei nodig waar ze gras mogen ‘maaien’ en een dak boven het hoofd om te kunnen schuilen.
Daarnaast uiteraard alle gewone alpaca verzorging, zoals elke dag alpacabrokken en hooi, elk jaar een scheerbeurt en een enting.

Halstermak

Geregistreerd bij de AAB (009460)

Aanbieder

  • Lid van de Alpaca Association Benelux
  • Emailadres geverifieerd
  • Telefoonnummer geverifieerd
  • Sinds 10 jan. 2021 actief op AlpacaMarkt

Stamboom

Bellatorem Geraldien TOOTA Appaloosa Django Popham Amboseli
BAF101030
AAB002990 UBR TOOTA Apollonia
BAF100754
2021-07-06 AOL Blue Moon Classical MileEnd Tulaco Centurion
BAF101348
AAB008377 Classical Aphrodite
IMP001280

De informatie van deze advertentie is door Alpaca Bellatorem aangeleverd. AlpacaMarkt kan niet instaan voor de juistheid van de getoonde informatie. AlpacaMarkt biedt fokkers enkel een platform om hun dieren te verkopen en dekservices aan te bieden, en is géén bemiddelaar of vertegenwoordiger van Alpaca Bellatorem. AlpacaMarkt is geen partij in een eventuele (ver)koop en ontvangt ook geen commissie.

Om de kwaliteit van het aanbod te waarborgen, handhaaft AlpacaMarkt op minimale advertentie eisen. Vindt u de advertentie ongepast of voldoet deze niet aan de eisen? Rapporteer de advertentie, wij zullen de advertentie dan binnen 48 uur controleren.

Login met uw emailadres om favorieten op te slaan, contactgegevens van fokkers te zien, en zoekopdrachten in te stellen.