Bellatorem Glenn

Inloggen om op te slaan

Beschikbaar sinds 22 feb. 2022

234× bekeken

1× opgeslagen

verkocht

Kenmerken

 Soort
huacaya
 Kleur
donker zilvergrijs
 Leeftijd
10 maanden oud, 29 jun. 2021
 Geslacht / categorie
hengst
Vraagprijs
verkocht

Omschrijving

Glenn is onze alpaca panda. Hij heeft een heerlijke kop die je vaak een beetje ondeugend aankijkt. Glenn is een mooie spring in het veld. Hij is lief en vriendelijk. Hij is donkergrijs van kleur, met een lange fleece. Daar zal een mooie wol om te spinnen vanaf komen. Door zijn witte masker en donkere vacht is hij echt eyecather in de wei. Hij zou het geweldig doen als ruin in een leuke kudde met andere ruinen. Kan leuk gecombineerd worden met Bellatorem Goos, dat zijn maatjes van elkaar. Hij wordt momenteel getraind om aan een halter te lopen.

Geregistreerd bij de AAB (009459)

Aanbieder

  • Lid van de Alpaca Association Benelux
  • Emailadres geverifieerd
  • Telefoonnummer geverifieerd
  • Sinds 10 jan. 2021 actief op AlpacaMarkt

Stamboom

Bellatorem Glenn AE Nozem
AAB005956
2021-06-29 Tienda Molino Ginger
BAF102748

De informatie van deze advertentie is door Alpaca Bellatorem aangeleverd. AlpacaMarkt kan niet instaan voor de juistheid van de getoonde informatie. AlpacaMarkt biedt fokkers enkel een platform om hun dieren te verkopen en dekservices aan te bieden, en is géén bemiddelaar of vertegenwoordiger van Alpaca Bellatorem. AlpacaMarkt is geen partij in een eventuele (ver)koop en ontvangt ook geen commissie.

Om de kwaliteit van het aanbod te waarborgen, handhaaft AlpacaMarkt op minimale advertentie eisen. Vindt u de advertentie ongepast of voldoet deze niet aan de eisen? Rapporteer de advertentie, wij zullen de advertentie dan binnen 48 uur controleren.

Login met uw emailadres om favorieten op te slaan, contactgegevens van fokkers te zien, en zoekopdrachten in te stellen.