Beschikbaar sinds 21 feb. 2022

196× bekeken

1× opgeslagen

€ 1 000

Kenmerken

 Soort
huacaya
 Kleur
donker bruin
 Leeftijd
11 maanden oud, 25 mei 2021
 Geslacht / categorie
hengst
Vraagprijs
€ 1 000

Omschrijving

Goos is een prachtige donkerbruine alpaca. Hij heeft het super nieuwsgierige karakter van zijn vader geërfd. Goos staat altijd vooraan en houdt van een knuffel in de nek. Goos heeft een lange fleece met mooie crimp en dichtheid. Goos zou een geweldige ruin zijn, hij wordt momenteel getraind om halstermak te worden. Zeer gericht op mensen.

Geregistreerd bij de AAB (009458)

Aanbieder

  • Lid van de Alpaca Association Benelux
  • Emailadres geverifieerd
  • Telefoonnummer geverifieerd
  • Sinds 10 jan. 2021 actief op AlpacaMarkt

Stamboom

Bellatorem Goos Bellatorem Aslan
AAB 002916
2021-05-25 Inca Hollyhock
AAB 002670

De informatie van deze advertentie is door Alpaca Bellatorem aangeleverd. AlpacaMarkt kan niet instaan voor de juistheid van de getoonde informatie. AlpacaMarkt biedt fokkers enkel een platform om hun dieren te verkopen en dekservices aan te bieden, en is géén bemiddelaar of vertegenwoordiger van Alpaca Bellatorem. AlpacaMarkt is geen partij in een eventuele (ver)koop en ontvangt ook geen commissie.

Om de kwaliteit van het aanbod te waarborgen, handhaaft AlpacaMarkt op minimale advertentie eisen. Vindt u de advertentie ongepast of voldoet deze niet aan de eisen? Rapporteer de advertentie, wij zullen de advertentie dan binnen 48 uur controleren.

Login met uw emailadres om favorieten op te slaan, contactgegevens van fokkers te zien, en zoekopdrachten in te stellen.