Bellatorem Hagrid

Inloggen om op te slaan

Beschikbaar sinds 5 apr. 2023

143× bekeken

0× opgeslagen

€ 2 200

Kenmerken

 Soort
huacaya
 Kleur
middel roodgrijs
 Leeftijd
12 maanden oud, 2 jun. 2022
 Geslacht / categorie
hengst
Vraagprijs
€ 2 200

Omschrijving

Hagrid onze mooie grijze cria, is het evenbeeld van zijn vader Nozem. Zijn moeder Holly was een prachtig chocoladebruine merrie.
Hagrid is wat kleiner dan de rest van onze cria's, dat komt doordat Hagrid met 5 maanden leeftijd zijn moeder verloren is. Hij heeft het daarna goed opgepakt met melkbrokjes en alpacabrokken. Hagrid is vernoemd naar de reus uit Harry potter, dus wie weet...
Hagrid is een hele lieve mooie alpaca die al gewend is aan het halster, maar daar ook nog verder in getraind zal worden. Hagrid zou graag bij zijn drie andere vrienden blijven, waar hij sinds het verlies van zijn moeder mee samen is. Zie onze andere advertenties.

Heb je meer vragen over Hagrid of onze andere alpaca's neem dan gerust contact op.

Halstermak

Geregistreerd bij de AAB (AAB011151)

Aanbieder

  • Lid van de Alpaca Association Benelux
  • Emailadres geverifieerd
  • Telefoonnummer geverifieerd
  • Sinds 10 jan. 2021 actief op AlpacaMarkt

Stamboom

Bellatorem Hagrid AE Nozem
AAB005956
2022-06-02 Bellatorem Ellen
AAB006304

De informatie van deze advertentie is door Alpaca Bellatorem aangeleverd. AlpacaMarkt kan niet instaan voor de juistheid van de getoonde informatie. AlpacaMarkt biedt fokkers enkel een platform om hun dieren te verkopen en dekservices aan te bieden, en is géén bemiddelaar of vertegenwoordiger van Alpaca Bellatorem. AlpacaMarkt is geen partij in een eventuele (ver)koop en ontvangt ook geen commissie.

Om de kwaliteit van het aanbod te waarborgen, handhaaft AlpacaMarkt op minimale advertentie eisen. Vindt u de advertentie ongepast of voldoet deze niet aan de eisen? Rapporteer de advertentie, wij zullen de advertentie dan binnen 48 uur controleren.

Login met uw emailadres om favorieten op te slaan, contactgegevens van fokkers te zien, en zoekopdrachten in te stellen.