Bellatorem Harry

Inloggen om op te slaan

Beschikbaar sinds 5 apr. 2023

68× bekeken

0× opgeslagen

verkocht

Kenmerken

 Soort
huacaya
 Kleur
donker bruin
 Leeftijd
12 maanden oud, 23 mei 2022
 Geslacht / categorie
hengst
Vraagprijs
verkocht

Omschrijving

Harry is een vrolijke nieuwgierige alpaca. Harry is geboren op 23 mei 2022 uit onze lieve zwarte merrie Ellen en onze prachtige grijze hengst Nozem. Harry zelf is mooi donker bruin, net als zijn oma. Harry is vernoemd naar Harry Potter en misschien wel net zo ondernemend. Harry is getraind met het halster en zal nog verder getraind worden.
Harry zal rond 1,5 jaar gecastreerd moeten worden en kan het beste als leuke ruin gehouden worden. Harry wordt in elk geval samen verkocht met Prins, zijn maatje. Zie de andere advertentie. Het liefst zouden we de kudde van onze vier hengstjes bij elkaar houden, ze hebben het samen erg goed en vormen een hele mooie kleurrijke kudde. Neem gerust contact op, als je meer informatie over Harry of een van onze andere alpaca's wilt.

Halstermak

Geregistreerd bij de AAB (AAB011147)

Aanbieder

  • Lid van de Alpaca Association Benelux
  • Emailadres geverifieerd
  • Telefoonnummer geverifieerd
  • Sinds 10 jan. 2021 actief op AlpacaMarkt

Stamboom

Bellatorem Harry AE Nozem
AAB005956
2022-05-23 Bellatorem Ellen
AAB006304

De informatie van deze advertentie is door Alpaca Bellatorem aangeleverd. AlpacaMarkt kan niet instaan voor de juistheid van de getoonde informatie. AlpacaMarkt biedt fokkers enkel een platform om hun dieren te verkopen en dekservices aan te bieden, en is géén bemiddelaar of vertegenwoordiger van Alpaca Bellatorem. AlpacaMarkt is geen partij in een eventuele (ver)koop en ontvangt ook geen commissie.

Om de kwaliteit van het aanbod te waarborgen, handhaaft AlpacaMarkt op minimale advertentie eisen. Vindt u de advertentie ongepast of voldoet deze niet aan de eisen? Rapporteer de advertentie, wij zullen de advertentie dan binnen 48 uur controleren.

Login met uw emailadres om favorieten op te slaan, contactgegevens van fokkers te zien, en zoekopdrachten in te stellen.