Beschikbaar sinds 28 aug. 2022

147× bekeken

0× opgeslagen

€ 750

Kenmerken

 Soort
huacaya
 Kleur
wit
 Leeftijd
14 maanden oud, 23 jul. 2021
 Geslacht / categorie
hengst
Vraagprijs
€ 750

Omschrijving

Mooie gezonde en correct gebouwde hengst geboren op 23-07-2021. Milan stamt uit 2 prijswinnende ouders, beide ouders hebben meegedaan aan internationale alpaca shows en hebben daar ook prijzen gewonnen. Vader is Three Oaks High Command (Medium Fawn), moeder CD Utah (White).

Milan staat ingeschreven bij het stamboek van de Alpaca Association Benelux
De reden van verkoop is dat onze kudde een beetje te groot wordt.
Alpaca’s zijn kudde dieren en onze Milan wordt alleen verkocht indien hij samen met minimaal 1 andere alpaca komt te staan. We kunnen eventueel bemiddelen bij de aanschaf van een maatje indien dit de eerste alpaca wordt.
Jaarlijks krijgt hij zijn enting en vitamine D. We ontwormen alleen op basis van mestonderzoek.

Geschikt voor professioneel fokprogramma

Geregistreerd bij de AAB (AAB011097)

Aanbieder

  • Emailadres geverifieerd
  • Pas sinds kort actief: 28 aug. 2022

Stamboom

BM Milan Three Oaks High Command
BAF100158
2021-07-23 CD Utah
AAB003672

De informatie van deze advertentie is door Alpacahoeve 't Balgoijse meer aangeleverd. AlpacaMarkt kan niet instaan voor de juistheid van de getoonde informatie. AlpacaMarkt biedt fokkers enkel een platform om hun dieren te verkopen en dekservices aan te bieden, en is géén bemiddelaar of vertegenwoordiger van Alpacahoeve 't Balgoijse meer. AlpacaMarkt is geen partij in een eventuele (ver)koop en ontvangt ook geen commissie.

Om de kwaliteit van het aanbod te waarborgen, handhaaft AlpacaMarkt op minimale advertentie eisen. Vindt u de advertentie ongepast of voldoet deze niet aan de eisen? Rapporteer de advertentie, wij zullen de advertentie dan binnen 48 uur controleren.

Login met uw emailadres om favorieten op te slaan, contactgegevens van fokkers te zien, en zoekopdrachten in te stellen.