Beschikbaar sinds 7 apr. 2024

77× bekeken

0× opgeslagen

€ 500

Kenmerken

 Soort
huacaya
 Kleur
middel fawn
 Leeftijd
16 jaar oud, 3 apr. 2008
 Geslacht / categorie
merrie
Vraagprijs
€ 500

Omschrijving

Onze lieve Louella zoekt een nieuwe weide waar ze van haar pensioen kan genieten. Ze is niet halstermak, maar wel heel lief en rustig. Valt goed in de groep en kan hier met iedereen goed overweg. Was altijd een hele goede moeder. Komt met wat rust en geduld uit je hand eten.

Geregistreerd bij de AAB (BAF101072)

Aanbieder

Alpaca-World

🇳🇱 Zeeland

Alpaca boerderij, fokker show kwaliteit.

Bekijk profiel
  • Lid van de Alpaca Association Benelux
    ALPACAWORLD, Geregistreerd op 22 aug. 2019
  • Emailadres geverifieerd
  • Telefoonnummer geverifieerd
  • Sinds 7 apr. 2024 actief op AlpacaMarkt

Stamboom

Brabant Louella Daer Enahs Vagabond
BAF103151
2008-04-03 Brabant Amanda
BAF102986

De informatie van deze advertentie is door Alpaca-World aangeleverd. AlpacaMarkt kan niet instaan voor de juistheid van de getoonde informatie. AlpacaMarkt biedt fokkers enkel een platform om hun dieren te verkopen en dekservices aan te bieden, en is géén bemiddelaar of vertegenwoordiger van Alpaca-World. AlpacaMarkt is geen partij in een eventuele (ver)koop en ontvangt ook geen commissie.

Om de kwaliteit van het aanbod te waarborgen, handhaaft AlpacaMarkt op minimale advertentie eisen. Vindt u de advertentie ongepast of voldoet deze niet aan de eisen? Rapporteer de advertentie, wij zullen de advertentie dan binnen 48 uur controleren.

Login met uw emailadres om favorieten op te slaan, contactgegevens van fokkers te zien, en zoekopdrachten in te stellen.