Beschikbaar sinds 4 sep. 2022

75× bekeken

2× opgeslagen

€ 2 500

Kenmerken

 Soort
huacaya
 Kleur
wit
 Leeftijd
3 jaar oud, 1 mei 2019
 Geslacht / categorie
drachtige merrie
Vraagprijs
€ 2 500

Omschrijving

Wij kunnen niet meer alpaca's kwijt in onze wei en daarom zoeken wij een nieuwe wei voor onze alpaca merrie Brenda. Brenda is 3 jaar oud en heeft al 2 prachtige cria merries gekregen. Ze is ingeënt, ontwormd en gechipt. Ze is 1 juni gedekt door een witte hengst, Ringwood Phantom, en drachtig. Vanaf 1 november mag ze naar haar nieuwe plekje.

Aanbieder

  • Emailadres geverifieerd
  • Telefoonnummer geverifieerd
  • Pas sinds kort actief: 5 sep. 2022

Stamboom

Brenda Onbekend
2019-05-01 Onbekend

De informatie van deze advertentie is door Jan & Ageeth van Haaften aangeleverd. AlpacaMarkt kan niet instaan voor de juistheid van de getoonde informatie. AlpacaMarkt biedt fokkers enkel een platform om hun dieren te verkopen en dekservices aan te bieden, en is géén bemiddelaar of vertegenwoordiger van Jan & Ageeth van Haaften. AlpacaMarkt is geen partij in een eventuele (ver)koop en ontvangt ook geen commissie.

Om de kwaliteit van het aanbod te waarborgen, handhaaft AlpacaMarkt op minimale advertentie eisen. Vindt u de advertentie ongepast of voldoet deze niet aan de eisen? Rapporteer de advertentie, wij zullen de advertentie dan binnen 48 uur controleren.

Login met uw emailadres om favorieten op te slaan, contactgegevens van fokkers te zien, en zoekopdrachten in te stellen.