Beschikbaar sinds 7 apr. 2024

32× bekeken

0× opgeslagen

€ 1 200

Kenmerken

 Soort
huacaya
 Kleur
wit
 Leeftijd
5 jaar oud, 6 jun. 2018
 Geslacht / categorie
ruin
Vraagprijs
€ 1 200

Omschrijving

Bij deze bieden wij onze Jazz aan.

Jazz is een lieve ruin die dit jaar 6 jaar oud wordt. Hij is halstermak en wordt bij ons gebruikt voor wandelingen, wat hij goed doet en leuk vindt. Hij loopt braaf mee. Zijn 3 kudde genoten zoeken ook een nieuwe weide, mogen evt apart weg maar als kudde of per 2 heeft de voorkeur.

Halstermak

Geregistreerd bij de AAB (AAB005420)

Aanbieder

Alpaca-World

🇳🇱 Zeeland

Alpaca boerderij, fokker show kwaliteit.

Bekijk profiel
  • Lid van de Alpaca Association Benelux
    ALPACAWORLD, Geregistreerd op 22 aug. 2019
  • Emailadres geverifieerd
  • Telefoonnummer geverifieerd
  • Sinds 7 apr. 2024 actief op AlpacaMarkt

Stamboom

CD Jazz Brabant Kashmir
BAF100036
2018-06-06 CD Flame
BAF101069

De informatie van deze advertentie is door Alpaca-World aangeleverd. AlpacaMarkt kan niet instaan voor de juistheid van de getoonde informatie. AlpacaMarkt biedt fokkers enkel een platform om hun dieren te verkopen en dekservices aan te bieden, en is géén bemiddelaar of vertegenwoordiger van Alpaca-World. AlpacaMarkt is geen partij in een eventuele (ver)koop en ontvangt ook geen commissie.

Om de kwaliteit van het aanbod te waarborgen, handhaaft AlpacaMarkt op minimale advertentie eisen. Vindt u de advertentie ongepast of voldoet deze niet aan de eisen? Rapporteer de advertentie, wij zullen de advertentie dan binnen 48 uur controleren.

Login met uw emailadres om favorieten op te slaan, contactgegevens van fokkers te zien, en zoekopdrachten in te stellen.