Beschikbaar sinds 7 apr. 2024

44× bekeken

0× opgeslagen

€ 1 800

Kenmerken

 Soort
huacaya
 Kleur
wit
 Leeftijd
6 jaar oud, 11 mei 2018
 Geslacht / categorie
ruin
Vraagprijs
€ 1 800

Omschrijving

Onze knappe Maestro is opzoek naar een nieuwe weide. Hij loopt samen met Gio graag voorop tijdens wandelingen, is halstermak en loopt braaf mee. Het liefst zien we deze 4 tezamen naar een nieuw huisje vertrekken, maar evt per stuk of per 2 is ook bespreekbaar.

Halstermak

Geregistreerd bij de AAB (AAB005387)

Aanbieder

Alpaca-World

🇳🇱 Zeeland

Alpaca boerderij, fokker show kwaliteit.

Bekijk profiel
  • Lid van de Alpaca Association Benelux
    ALPACAWORLD, Geregistreerd op 22 aug. 2019
  • Emailadres geverifieerd
  • Telefoonnummer geverifieerd
  • Sinds 7 apr. 2024 actief op AlpacaMarkt

Stamboom

CD Maestro Three Oaks High Command
BAF100158
2018-05-11 CD Flashes Eyecatcher
BAF101712

De informatie van deze advertentie is door Alpaca-World aangeleverd. AlpacaMarkt kan niet instaan voor de juistheid van de getoonde informatie. AlpacaMarkt biedt fokkers enkel een platform om hun dieren te verkopen en dekservices aan te bieden, en is géén bemiddelaar of vertegenwoordiger van Alpaca-World. AlpacaMarkt is geen partij in een eventuele (ver)koop en ontvangt ook geen commissie.

Om de kwaliteit van het aanbod te waarborgen, handhaaft AlpacaMarkt op minimale advertentie eisen. Vindt u de advertentie ongepast of voldoet deze niet aan de eisen? Rapporteer de advertentie, wij zullen de advertentie dan binnen 48 uur controleren.

Login met uw emailadres om favorieten op te slaan, contactgegevens van fokkers te zien, en zoekopdrachten in te stellen.