Beschikbaar sinds 7 apr. 2024

71× bekeken

0× opgeslagen

€ 250

Kenmerken

 Soort
huacaya
 Kleur
wit, middel fawn
 Leeftijd
14 jaar oud, 1 jan. 2010
 Geslacht / categorie
ruin
Vraagprijs
€ 250

Omschrijving

Chico mag naar een nieuw huisje. We hebben geen idee hoe oud hij is, we hebben hem weggehaald van een plek waar hij alleen samen stond met 1 geit. Hij is ondertussen goed gesocialiseerd en mag opzoek naar een huisje waar hij lekker zichzelf mag zijn. Hij is niet halstermak en vrij schuw, maar met wat liefde en geduld komt hij wel uit je hand eten.

Aanbieder

Alpaca-World

🇳🇱 Zeeland

Alpaca boerderij, fokker show kwaliteit.

Bekijk profiel
  • Lid van de Alpaca Association Benelux
    ALPACAWORLD, Geregistreerd op 22 aug. 2019
  • Emailadres geverifieerd
  • Telefoonnummer geverifieerd
  • Sinds 7 apr. 2024 actief op AlpacaMarkt

Stamboom

Chico niet bekend
2010-01-01 niet bekend

De informatie van deze advertentie is door Alpaca-World aangeleverd. AlpacaMarkt kan niet instaan voor de juistheid van de getoonde informatie. AlpacaMarkt biedt fokkers enkel een platform om hun dieren te verkopen en dekservices aan te bieden, en is géén bemiddelaar of vertegenwoordiger van Alpaca-World. AlpacaMarkt is geen partij in een eventuele (ver)koop en ontvangt ook geen commissie.

Om de kwaliteit van het aanbod te waarborgen, handhaaft AlpacaMarkt op minimale advertentie eisen. Vindt u de advertentie ongepast of voldoet deze niet aan de eisen? Rapporteer de advertentie, wij zullen de advertentie dan binnen 48 uur controleren.

Login met uw emailadres om favorieten op te slaan, contactgegevens van fokkers te zien, en zoekopdrachten in te stellen.