Chocolate Rosana Regenboog

Inloggen om op te slaan

Beschikbaar sinds 14 mrt. 2024

94× bekeken

0× opgeslagen

€ 2 500

Kenmerken

 Soort
huacaya
 Kleur
middel bruin, wit
 Leeftijd
8 maanden oud, 26 jul. 2023
 Geslacht / categorie
merrie
Vraagprijs
€ 2 500

Omschrijving

Chocolate ROSANA REGENBOOG is een zeer fijne, glanzende en zachte jonge medium bruine merrie met een donkere huid (oogleden, lippen, nagels). Ze heeft twee witte sokjes aan de voorpoten.

Ze is gechipt en is geregistreerd bij de Alpaca Association Benelux en Sanitel DGZ register.

Rosana heeft een erg fijne vacht met soft handle. Vachtresultaten nog niet beschikbaar maar de vachtresultaten van haar volle zus op dezelfde leeftijd waren volgende: Vachtresultaten Chocolate Elvira 1e vacht: 17.3 mc – SD 3.6.

Haar moeder is een licht bruine merrie (Chocolate Tokio). Tokio werd nooit geshowd wegens geannuleerde shows door covid. Ze kreeg wel een derde prijs in haar categorie als junior in de vachtshow. Tokio behoudt zelf een fijne micron over de leeftijd. Haar vachtanalyses ook beschikbaar. Tokio haar vader is Flanders Salvador ET. Salvador is nog steed aanwezig op de farm en wordt nog steeds als dekhengst ingezet. Salvador deed het erg goed op meerdere shows als tweede in competitieve witte klassen. Salvador komt uit Sandjo Shalimar x Flanders Arche (Viracocha Prophecy). Tokio komt uit een zwarte moederlijn. Veel kleurpotentieel dus.

Rosana haar vader is een beige/light fawn hengst die uit Duitsland geïmporteerd werd OLD Luminoso d’Amour. OLD Luminoso d’Amour is een zoon uit OLD Te Amour, een van de meest gerenomeerde hengsten in Europees showcircuit. Te Amour heeft vele kampioenschappen in zowel halster en vachtshows gewonnen. Luminoso zelf werd nooit geshowd wegens geannuleerde shows tijdens covidperiode. Hij heeft wel een tweede prijs gewonnen in de intermediate light fawn klasse met zijn tweede vacht op vachtshow. Luminoso is een zeer fijne hengst met een erg goede SD. Vachtanalyses ook in bijlage.Hij heeft ook een heel kalm karakter.

Rosana is geboren op 26-07-2023 en is in orde met haar vaccinatieschema.
Rosana is gechipt en AAB (Alpaca Association Benelux) geregistreerd met nummer AAB013671.
Ze is getrained, halstermak.

Moeder, vader, grootvader en grootmoeder te bezichtigen op de boerderij, alsook halfbroers en zussen.

Vraagprijs Chocolate Rosana: 2500euro

Onze alpacas worden verkocht met een AAB contract en worden altijd ter plaatse geleverd zonder meerkost binnen een straal van 100 km in België. Er wordt ook steeds een meststaal geanalyseerd voor vertrek en eventueel behandeld indien dat nodig zou zijn. Indien gewenst kan er een gezondheidsverklaring door de dierenarts afgeleverd worden.

Halstermak

Geregistreerd bij de AAB (013671)

Aanbieder

  • Lid van de Alpaca Association Benelux
  • Emailadres geverifieerd
  • Telefoonnummer geverifieerd
  • Sinds 1 jul. 2021 actief op AlpacaMarkt

Stamboom

Chocolate Rosana Regenboog OLD Luminoso d'Amour OLD Te Amour AHL Tru Highlander
IMP007419 UBR OLD Tattinger
AAB007418 / AZVD 202000395 QAI Lovely Leonie UBR QAI Golden Gun
IMP007421 UBR QAI Florina
2023-07-26 Chocolate Tokio Flanders Salvador ET Sandjo Shalimar Sandjo High Esteem
BAF101864
BAF101865 Mt. Cotton Samiya
BAF101863
AAB000148 Flanders Arche Viracocha Prophecy
BAF100270
BAF100021 Adelyn Alice
BAF100708
AAB008476 UBR Black Mathilda Purston Black Prince Purston Peruvian Kim
BAF102157 Purston Grizelda
AAB005240 CU Fawn Design AE Peruvian Accoyo Imperio
Black Lady of Cuzco

De informatie van deze advertentie is door Alpaca Chocolate Hills aangeleverd. AlpacaMarkt kan niet instaan voor de juistheid van de getoonde informatie. AlpacaMarkt biedt fokkers enkel een platform om hun dieren te verkopen en dekservices aan te bieden, en is géén bemiddelaar of vertegenwoordiger van Alpaca Chocolate Hills. AlpacaMarkt is geen partij in een eventuele (ver)koop en ontvangt ook geen commissie.

Om de kwaliteit van het aanbod te waarborgen, handhaaft AlpacaMarkt op minimale advertentie eisen. Vindt u de advertentie ongepast of voldoet deze niet aan de eisen? Rapporteer de advertentie, wij zullen de advertentie dan binnen 48 uur controleren.

Login met uw emailadres om favorieten op te slaan, contactgegevens van fokkers te zien, en zoekopdrachten in te stellen.