Chocolate Starboy & Chocolate Cokeman

Inloggen om op te slaan

Beschikbaar sinds 9 feb. 2024

79× bekeken

0× opgeslagen

€ 800

Kenmerken

 Soort
huacaya
 Kleur
middel fawn, wit
 Leeftijd
1,6 jaar oud, 11 jul. 2022
 Geslacht / categorie
ruin
Vraagprijs
€ 800

Omschrijving

Wij hebben een duo (hobby)hengsten die zulke goeie vriendjes zijn, dat ik ze graag samen naar een nieuwe thuis zou zien gaan. Vandaar dat ze als hobbyhengsten worden aangeboden. Ze zijn beiden heel erg zachtaardig en lopen heel erg goed aan de halster. Beiden meermaals show gelopen met mooie resultaten.
Chocolate Starboy is een medium fawn hengst met een heel hoog knuffelgehalte. Hij is super lief naar kinderen toe, nooit opdringerig. Hele mooie vacht om te spinnen.
Chocolate Cokeman is een witte hengst met een mooie uitstraling. Ook erg vriendelijk karakter en is een hele goeie wandelalpaca.
Gechipt, AAB geregistreerd, in orde met vaccinaties.
Stamboom beschikbaar.
Prijs per alpaca 800€.

Halstermak

Geregistreerd bij de AAB (AAB012577)

Aanbieder

  • Lid van de Alpaca Association Benelux
  • Emailadres geverifieerd
  • Telefoonnummer geverifieerd
  • Sinds 1 jul. 2021 actief op AlpacaMarkt

Stamboom

Chocolate Starboy & Chocolate Cokeman Flanders Feodor
AAB005983
2022-07-11 Chocolate Flora
AAB007231

De informatie van deze advertentie is door Alpaca Chocolate Hills aangeleverd. AlpacaMarkt kan niet instaan voor de juistheid van de getoonde informatie. AlpacaMarkt biedt fokkers enkel een platform om hun dieren te verkopen en dekservices aan te bieden, en is géén bemiddelaar of vertegenwoordiger van Alpaca Chocolate Hills. AlpacaMarkt is geen partij in een eventuele (ver)koop en ontvangt ook geen commissie.

Om de kwaliteit van het aanbod te waarborgen, handhaaft AlpacaMarkt op minimale advertentie eisen. Vindt u de advertentie ongepast of voldoet deze niet aan de eisen? Rapporteer de advertentie, wij zullen de advertentie dan binnen 48 uur controleren.

Login met uw emailadres om favorieten op te slaan, contactgegevens van fokkers te zien, en zoekopdrachten in te stellen.