5 oktober 2021

94x bekeken

1x opgeslagen

 1 450

Kenmerken

huacaya
hengst
 licht bruin
21 apr. 2021
5 maanden oud
 1 450

Omschrijving

DHA Jonathan is een lichtbruine hengst die bij ons geboren is op 21 april 2021 uit de combinatie vader Sunsetestate Kieren en moeder DHA Gisela. Kieren een donkerbruine hengst van Legendary Alpaca's uit Drogeham. Kieren heeft een zwarte moeder: Canchones Kismet ET en een fawn vader: Flanders Cassius ET. DHA Gisela is onze true black merrie uit vader OL Taylor (zwart) van Alpaca Osli en OL Gigi (bruin). Zijn moeder Gisela is de zwarte alpaca die op 2 foto's naast hem staat.

Jonathan heeft een hele lange vacht, langer dan een gemiddelde cria van deze leeftijd. Zijn vacht is heel zacht. Zijn karakter is heel zacht, heel lief. Hij komt altijd kijken en blijft bij je in de buurt, hij is aan mensen en kinderen gewend.

Hoewel zijn stamboom bijzonder goed is, is zijn vacht voor ons niet goed genoeg. Vandaar dat wij hem te koop aanbieden. Jonathan zou uitermate geschikt zijn voor wandelingen, kinderboerderij, landbouwhuisdier of startende fokker. Zijn vader Kieren werd meerdere keren kleurkampioen bruin en moeder Gisela werd meerdere keren 1e in haar zwarte klasse.

Jonathan is inmiddels groot genoeg om zijn moeder te verlaten, dus zoeken wij een nieuw adres voor hem.

Geregistreerd bij de AAB (009106)

Aanbieder

Logo van Dutch Highline Alpacas

Dutch Highline Alpacas

Gelderland (NL)

Inloggen om te tonen
Inloggen om te tonen
Bekijk profiel
  • Lid van de Alpaca Association Benelux
  • Emailadres geverifiëerd
  • Telefoonnummer geverifiëerd
  • Sinds 7 september 2020 actief op AlpacaMarkt

Stamboom

DHA JONATHAN Sunsetestate Kieren Flanders Cassius Aquaviva Claudius
Flanders Arche
AAB004528 Canchones Kismet ET Blaka Galahad
BAF103133
AAB004091 Canchones Keora
IMP002764
2021-04-21 DHA Gisela OL Taylor Millduck Mandela
Loose Beare Wallareen Moon
AAB005396 OL Gigi Waiheke Smokin Joe
Kristarose Georgia
BAF100955

De informatie van deze advertentie is door Dutch Highline Alpacas aangeleverd. AlpacaMarkt kan niet instaan voor de juistheid van de getoonde informatie. AlpacaMarkt biedt fokkers enkel een platform om hun dieren te verkopen, en is géén bemiddelaar of vertegenwoordiger van Dutch Highline Alpacas. AlpacaMarkt is geen partij in een eventuele (ver)koop en ontvangt ook geen commissie.

Om de kwaliteit van het aanbod te waarborgen, handhaaft AlpacaMarkt op minimale advertentie eisen. Vindt u de advertentie ongepast of voldoet deze niet aan de eisen? Rapporteer de advertentie, wij zullen de advertentie dan binnen 48 uur controleren.

Login met uw emailadres om favorieten op te slaan, contactgegevens van fokkers te zien, en zoekopdrachten in te stellen.

Gebruikersvoorwaarden Privacyverklaring Aanvullende voorwaarden voor aanbieders Advertentie eisen

AlpacaMarkt is onderdeel van Mark Hamstra Web Development
KvK: 52454606 • BTW: NL001103641B07 • Oenemastate 14, 8926PR, Leeuwarden