Beschikbaar sinds 28 sep. 2023

141× bekeken

0× opgeslagen

€ 3 000

Kenmerken

 Soort
huacaya
 Kleur
bruinzwart
 Leeftijd
2,7 jaar oud, 22 mrt. 2021
 Geslacht / categorie
hengst
Vraagprijs
€ 3 000

Omschrijving

Ollie is een zwarte hengst met een mooie uitstraling en een volle vacht. Zoon van Inca Knightbridge, kleinzoon van de befaamde uit Australie afkomstige Surtierra Shadow. Moeder ABR Esmee. Ollie is een rustige lieve hengst. Ollie heeft zich dit jaar bewezen als dekhengst.

Halstermak

Geschikt voor professioneel fokprogramma

Geregistreerd bij de AAB (AAB010242)

Aanbieder

  • Lid van de Alpaca Association Benelux
    EIKENHOF, Geregistreerd op 28 jul. 2021
  • Emailadres geverifieerd
  • Telefoonnummer niet geverifieerd
  • Sinds 28 sep. 2023 actief op AlpacaMarkt

Stamboom

Eikenhof Ollie Inca Knightsbridge
AAB006668
2021-03-22 ABR Esmee
AAB004908

De informatie van deze advertentie is door Alpacafarm Eikenhof aangeleverd. AlpacaMarkt kan niet instaan voor de juistheid van de getoonde informatie. AlpacaMarkt biedt fokkers enkel een platform om hun dieren te verkopen en dekservices aan te bieden, en is géén bemiddelaar of vertegenwoordiger van Alpacafarm Eikenhof. AlpacaMarkt is geen partij in een eventuele (ver)koop en ontvangt ook geen commissie.

Om de kwaliteit van het aanbod te waarborgen, handhaaft AlpacaMarkt op minimale advertentie eisen. Vindt u de advertentie ongepast of voldoet deze niet aan de eisen? Rapporteer de advertentie, wij zullen de advertentie dan binnen 48 uur controleren.

Login met uw emailadres om favorieten op te slaan, contactgegevens van fokkers te zien, en zoekopdrachten in te stellen.