Flanders Prophet

Inloggen om op te slaan

Beschikbaar sinds 15 mrt. 2022

215× bekeken

0× opgeslagen

€ 5 000

Kenmerken

 Soort
huacaya
 Kleur
true black/blauwzwart
 Leeftijd
10 jaar oud, 8 dec. 2011
 Geslacht / categorie
hengst
Vraagprijs
€ 5 000

Omschrijving

Wij verkopen Prophet daar het aanhouden van een paar merrie's en de verwantschap in de bloedlijnen mag deze topper andere fokkers gaan blij maken.
Prophet zijn vader is de beroemde Viracocha Prophecy deze ster heeft in land van oorsprong en in UK alles gewonnen wat er te wonnen viel ! Zelfs de witte dieren haalden het niet van hem.

Hij heeft een meerdere generatie stamboek deze kan u bekijken bij de AAB waaronder Lyria Appia (grootvader)Jolimont Attitude, Peruvian Drambuie ..

Nu Prophet zelf is een zeer leuke vooral ook zeer brave makkelijke hengst (ook in hengsten groep)

Prophet zijn nakomelingen vielen steeds in de prijzen op de grootste shows dat getuigd van zijn kwaliteit die hij door geeft aan zijn nakomelingen

Hij is in blakende gezondheid en voor zijn leeftijd nog een zachte fleece die zeer dicht is .

Meer info graag mail of tel 0032(0) 475781110

Halstermak

Geschikt voor professioneel fokprogramma

Geregistreerd bij de AAB (BAF100867)

Aanbieder

  • Lid van de Alpaca Association Benelux
  • Emailadres geverifieerd
  • Telefoonnummer niet geverifieerd
  • Sinds 29 okt. 2020 actief op AlpacaMarkt

Stamboom

Flanders Prophet Viracocha Prophecy
BAF100270
2011-12-08 Sandjo Chiquita
BAF102924

De informatie van deze advertentie is door alpacalandgoed aangeleverd. AlpacaMarkt kan niet instaan voor de juistheid van de getoonde informatie. AlpacaMarkt biedt fokkers enkel een platform om hun dieren te verkopen en dekservices aan te bieden, en is géén bemiddelaar of vertegenwoordiger van alpacalandgoed. AlpacaMarkt is geen partij in een eventuele (ver)koop en ontvangt ook geen commissie.

Om de kwaliteit van het aanbod te waarborgen, handhaaft AlpacaMarkt op minimale advertentie eisen. Vindt u de advertentie ongepast of voldoet deze niet aan de eisen? Rapporteer de advertentie, wij zullen de advertentie dan binnen 48 uur controleren.

Login met uw emailadres om favorieten op te slaan, contactgegevens van fokkers te zien, en zoekopdrachten in te stellen.